Libnet.ro
UNICEF

16:00

Noile reguli ale UE ameninta cu disparitia cele mai faimoase parfumuri din lume

Antena3 Antena3,
Noile reguli ale UE ameninta cu disparitia cele mai faimoase parfumuri din lume

Noile reguli ale Uniunii Europene ameninta cu disparitia cele mai faimoase parfumuri din lume. Chanel, Dior si Hermes sunt doar cativa dintre producatorii de parfumuri care ar putea fi obligati sa isi. continuă pe Antena3

Barack Obama isi apara politica externa si avertizeaza ca unele dintre cele mai mari greseli ale SUA au venit din precipitarea in aventuri militare

Barack Obama si-a aparat miercuri politica externa in fata celor care il acuza de lipsa de fermitate, in special in privinta Siriei si Ucrainei, afirmand ca unele dintre cele mai mari greseli ale Statelor Unite au provenit din dorinta de precipitare in aventuri militare fara a evalua toate consecintele, scrie AFP.

Cele mai vizitate magazine in centrele comerciale sunt cele de electronice si IT, urmate de magazinele de pantofi (studiu)

Alaturi de hipermarketuri, per ansamblul centrelor comerciale, cele mai vizitate magazine sunt cele de electronice si IT, urmate de magazinele de pantofi, se arata intr-un studiu realizat prin intervievarea unui esantion de cca 3. 000 de persoane. Weekendul ramane preferat pentru cumparaturi de catre peste 50% dintre cei intervievati, in timp ce un sfert dintre acestia viziteaza centrul comercial vinerea, iar restul in celelalte zile ale saptamanii.

Europarlamentare 2014. MAI: Cele mai multe incalcari ale legii au fost in Bucuresti si in Dambovita

Peste 80 de fapte penale comise in timpul scrutinului de duminica sunt verificate de politisti. Cei din Ministerul de Interne au primit in total 300 de sesizari, insa o treime din acestea nu s-au confirmat. Cele mai multe incalcari ale legii au fost inregistrate in Bucuresti si in judetul Dambovita si s-au referit la propaganda electorala facuta in preajma sectiilor.

UPC adauga Disney Junior in grila de programe, devenind furnizorul cu cele mai multe canale de desene din Romania

UPC Romania isi extinde grila de canale digitale prin lansarea postului Disney Junior, devenind astfel operatorul telecom care ofera cele mai multe canale de desene animate din Romania, 10. Disney Junior este disponibil clientilor de televiziune digitala pe pozitia 508.

Franta este tara din UE cu cele mai multe atacuri teroriste petrecute in 2013

Tara care in 2013 s-a confruntat cu cele mai multe atacuri teroriste sau infractiuni legate de terorism din intreaga Uniune Europeana este Franta, anunta cel mai recent raport Europol. Astfel, din totalul de 152.

Programul Rabla: o unitate militara a luat cele mai multe tichete

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a distribuit pana in prezent 238 de tichete din cele 3. 000 destinate firmelor si institutiilor in Programul Rabla, cele mai multe, 94, fiind adjudecate de o unitate militara din Capitala, iar 51, de.

Directorul ANM: Cele mai mari cantitati de ploi vor cadea in Muntenia, Dobrogea, Moldova si centrul Transilvaniei

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a explicat, vineri, in cadrul Comandamentului de Urgenta organizat la Guvern, ca cele mai importante cantitati de ploi din urmatoarele doua zile.

Cele mai puternice antibiotice naturale

Antibioticele au devenit astazi unul dintre medicamentele cele mai folosite. Din pacate, desi de multe ori eficiente pe moment, antibioticele de sinteza distrug pe langa bacteriile care creeaza probleme.

Una dintre cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Vestul Romaniei. Traficantii au fost eliberati de Curtea de Apel

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au dispus eliberarea sub control judiciar a persoanelor arestate saptamana trecuta intr-unul din cele mai complexe dosare de contrabanda de tigari din Vestul tarii.

TOP 10 - Jucatorii de tenis cu cele mai mari venituri

Sportivii de top au stiut intotdeauna sa faca bani frumosi. Nu doar din sport, ci din publicitate. Si asta pentru ca indifferent cat ar castiga din sportul pe care il practica, cele mai mari venituri le aduna din contractele de publicitate. Iar agentiile stiu si ele ca numele mari vand produsele lor. Asa ca din momentul in care a fost batuta palma, incep sa curga banii si pentru unii si pentru ceilalti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )