Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un nou drum va lega Clujul de cea mai mare comuna din tara

Adevărul Adevărul,
Un nou drum va lega Clujul de cea mai mare comuna din tara

Din aceasta luna, Primaria comunei Floresti ii anunta pe locuitorii celei mai amri comune din tara ca au o noua ruta de acces spre Cluj-Napoca. Este vorba de un traseu prin sudul comunei. continuă pe Adevărul

Henri Coanda, locul 3 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Airports Council International-Europe a publicat un nou top al aeroporturilor europene care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului 2015, la categoria aeroporturilor care au avut intre 5 si 10 milioane de pasageri.

Aeroportul Henri Coanda, in top 3 din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost clasat de catre Airports Council International-Europe pe locul al treilea in topul european al aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului, la categoria aeroporturilor care au avut intre cinci si zece milioane de pasageri, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

FOTO VIDEO Cea mai mare tiroliana din Romania s-a deschis la Constanta. Amatorii de aventura coboara 340 de metri direct pe plaja

Turistii care vor sa ajunga la plaja in aceasta vara au o noua metoda care combina senzatiile tari cu viteza. Cea mai lunga tiroliana din Romania a fost inaugurata chiar deasupra plajei Modern din Constanta. Instalatia a fost construita de un cascador profesionist cu zeci de filme la activ.

FOTO Imagini feerice cu Cetatea Alba Iulia noaptea. Cum arata de la inaltime cea mai mare constructie bastionara din Romania

Cetatea Alba Carolina este in 2015 mai frumoasa si mai pregatita ca oricand sa isi primeasca oaspetii. O dovedesc miile de fotografii care au impanzit internetul de la evenimentele organizate la Alba Iulia si aprecierile pozitive ale celor care o viziteaza. Un motiv in plus sunt si aceste imagini realizate de la inaltime noaptea, care arata stralucirea celei mai mari constructii bastionare din Romania.

Legendele Manastirii Dealu, locul unde este ingropat capul domnitorul Mihai Viteazu - cea mai mare necropola din tara

Manastirea Dealu, un asezamant de maici situata pe un deal din apropierea municipiului Targoviste. Este una dintre principalele atractii pentru turistii care viziteaza judetul Dambovita. Aici exista o adevarata necropola domneasca, fiind locul unde se afla capul domnitorului Mihai Viteazu.

Uber pregateste o achizitie imensa: Vrea de la Nokia cea mai dorita aplicatie

Deocamdata, cele mai populare harti online sunt cele de la Google, dar un rival mare este Nokia cu Here Maps. Acum, Uber ar vrea sa cumpere software-ul finlandezilor si sa-si consolidezeserviciile. Dupa ce Nokia a vandut catre Microsoft divizia mobila, impreuna cu un set consistent de patente, pentru peste sapte miliarde de dolari, o noua [] Uber pregateste o achizitie imensa: Vrea de la Nokia cea mai dorita aplicatie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Primele imagini cu Samsung Galaxy Tab S2, poate cea mai subtire tableta a anului

Amatorii de tablete premium cu Android, prin cateva imagini, tocmai au beneficiat de un motiv in plus pentru a astepta lansarea noii Galaxy Tab S2. Desi cand vine vorba de tablete high end este foarte probabil sa va orientati catre achizitia unui iPad, cei de la Samsung au niste alternative din ce in ce mai [] Primele imagini cu Samsung Galaxy Tab S2, poate cea mai subtire tableta a anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Clasament ATP: Florin Mergea, cea mai buna pozitie din cariera, dupa succesul de la Madrid

Titlul castigat la Madrid, in cadrul turneului ATP Masters 1000, i-a adus lui Florin Mergea si cea mai buna pozitie din cariera. in schimb, in clasamentul de simplu, romanii continua declinul.

Begu a urcat pe locul 31 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep ramane pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume, dat publicitatii azi, in timp ce Irina Begu a urcat pe pozitia a 31-a, cea mai buna clasare din intreaga sa cariera.

O tanara de 18 ani are cea mai lunga limba din lume

O tanara de 18 ani din Michigan sustine ca are cea mai lunga limba din lume. Adrianne Lewis reuseste sa isi atinga cu limba varful nasului, dar si barbia sau cotul, o performanta imposibil de realizat pentru oamenii obisnuiti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )