Libnet.ro
UNICEF

06:30

Noua elevi si 16 cadre didactice din Alba, confirmate cu COVID-19. Cinci dintre cazuri sunt la Colegiul Militar

Adevărul Adevărul,
Noua elevi si 16 cadre didactice din Alba, confirmate cu COVID-19. Cinci dintre cazuri sunt la Colegiul Militar

In judetul Alba erau confirmate peste 20 de cazuri COVID in randul elevilor si personalului didactic si auxiliar din scoli, potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Scolar Judetean. continuă pe Adevărul

Au explodat cazurile de covid-19 in scolile din Romania. Reactia Ministerului Educatiei

Au explodat cazurile de covid-19 in scolile din Romania. Peste 120 de elevi si cadre didactice au fost infectate cu virusul Sars-COv-2. Care a fost reactia oficialilor din Ministerului Educatiei privind aceasta situatie. Ce masuri a luat Sorin Cimpeanu si ce-i sfatuieste pe parintii elevilor romani. Au explodat cazurile de COVID-19 in scolile din Romania .

inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie confirmate oficial in Romania

Inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 - - linia genetica B. - din Marea Britanie au fost confirmate oficial de Institutul National de Sanatate Publica si Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie in varsta de 35 ani din Bucuresti care a revenit in tara din Marea Britanie la sfarsitul lunii ianuarie a. c. , o femeie in varsta de 25 de ani din judetul Cluj, care nu are istoric de calatorie in Marea Britanie, si un barbat in varsta de 80 ani din judetul Covasna, care, de asemenea, nu are istoric de calatorie in Marea Britanie.

Accident de munca mortal la o casa in constructie din Alba Iulia. Medicii nu au mai avut ce face

Un barbat care lucra la o casa aflata in constructie, pe strada Lalelelor din Alba Iulia, a decedat marti, dupa ce a cazut de la inaltime de pe o grinda.

Trei elevi si un profesor din Sectorul 4 au fost testati pozitiv cu coronavirus. Masurile luate

Trei elevi si un profesor din Sectorul 4 al Capitalei au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Un al patrulea caz in randul scolarilor a fost identificat in Sectorul 6. Asta in conditiile in care orele cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )