Libnet.ro
UNICEF

17:00

Noua incadrare juridica pentru Adriean Videanu. Potrivit noului cod penal, este acum cercetat pentru abuz in serviciu

B1 B1,
Noua incadrare juridica pentru Adriean Videanu. Potrivit noului cod penal, este acum cercetat pentru abuz in serviciu

Noua incadrare juridica pentru Adrian Videanu. Fostul ministru al Economiei, audiat joi la DIICOT in dosarul Romgaz-Niculae, a fost instiintat ca este cercetat pentru abuz in serviciu. Asta pentru ca noul cod. continuă pe B1

Adriean Videanu urmarit penal pentru abuz in serviciu dupa ce infractiunea de subminare a fost scoasa din Codul Penal

Adriean Videanu este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional organizat si abuz in serviciu dupa ce, ca urmare a intrarii in vigoare a noului Cod Penal care nu mai pedepseste infractiunile de complot si subminarea economiei, infractiuni pentru care a fost initial pus sub acuzare fostul ministru. Daca va fi gasit vinovat de savarsirea acestor fapte, Videanu ar putea fi condamnat la maximum 7 ani de inchisoare.

Adriean Videanu, urmarit penal pentru abuz in serviciu dupa ce infractiunea de subminare a fost scoasa din Codul Penal

Adriean Videanu este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional organizat si abuz in serviciu, ca urmare a intrarii in vigoare a noului Cod Penal, care nu mai pedepseste infractiunile de complot si subminarea economiei, infractiuni pentru care a fost initial pus sub acuzare fostul ministru. Daca va fi gasit vinovat de savarsirea acestor fapte, Videanu ar putea fi condamnat la maximum sapte ani de inchisoare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )