Libnet.ro
UNICEF

15:00

Adriean Videanu urmarit penal pentru abuz in serviciu dupa ce infractiunea de subminare a fost scoasa din Codul Penal

Adevărul Adevărul,
Adriean Videanu urmarit penal pentru abuz in serviciu dupa ce infractiunea de subminare a fost scoasa din Codul Penal

Adriean Videanu este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional organizat si abuz in serviciu dupa ce, ca urmare a intrarii in vigoare a noului Cod Penal care nu mai pedepseste infractiunile de complot si subminarea economiei, infractiuni pentru care a fost initial pus sub acuzare fostul ministru. Daca va fi gasit vinovat de savarsirea acestor fapte, Videanu ar putea fi condamnat la maximum 7 ani de inchisoare. continuă pe Adevărul

Adriean Videanu, urmarit penal pentru abuz in serviciu dupa ce infractiunea de subminare a fost scoasa din Codul Penal

Adriean Videanu este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional organizat si abuz in serviciu, ca urmare a intrarii in vigoare a noului Cod Penal, care nu mai pedepseste infractiunile de complot si subminarea economiei, infractiuni pentru care a fost initial pus sub acuzare fostul ministru. Daca va fi gasit vinovat de savarsirea acestor fapte, Videanu ar putea fi condamnat la maximum sapte ani de inchisoare.

Laura Chitoiu s-a autosuspendat din ASF, fiind urmarita penal pentru abuz contra intereselor publice in dosarul Carpatica

Sotia fostului ministru de Finante DanielChitoiu,Laura Chitoiu, s-a autosuspendat din functia de director alDirectiti Avizari din cadrulASF, fiind urmarita penal pentru abuz contra.

Traian Basescu: Este foarte posibil sa depun plangere pentru abuz in serviciu pe numele lui Victor Ponta

Traian Basescu a declarat luni, in emisiunea Evenimentul Zilei transmisa in direct de B1 TV, ca nu este departe ziua in care va depune o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta pentru abuz in serviciu, afirmand ca este corupt.

Deputatul PSD Vlad Cosma, urmarit penal pentru fapte de coruptie, pus sub control judiciar

Procurorii DNA au dispus masura controlului judiciar in cazul deputatului PSD Vlad Cosma pe intreaga perioada a urmaririi penale pentru infractiunea de trafic de influenta, parlamentarul prezentandu-se miercuri la sediul DNA Ploiesti, unde i-a fost adusa la cunostinta aceasta masura.

Mircea Vlasa, primarul de Pungesti, cercetat penal pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata

Edilul este cercetat de politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor SIF) din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Vaslui pentru modul in care si-a atribuit terenul pe care l-a concesionat apoi companiei Chevron pentru exploatarea gazelor de sist.

Primarul de Pungesti, cercetat penal pentru modul in care si-a atribuit terenul concesionat catre Chevron

Mircea Vlasa, primarul comunei Pungesti, este cercetat penal pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri pentru modul in care si-a atribuit terenul pe care l-a concesionat apoi catre Chevron. Subiectul.

Noua incadrare juridica pentru Adriean Videanu. Potrivit noului cod penal, este acum cercetat pentru abuz in serviciu

Noua incadrare juridica pentru Adrian Videanu. Fostul ministru al Economiei, audiat joi la DIICOT in dosarul Romgaz-Niculae, a fost instiintat ca este cercetat pentru abuz in serviciu. Asta pentru ca noul cod.

Primarul de Pungesti, cercetat penal pentru terenul concesionat catre Chevron.

Primarul comunei vasluiene Pungesti, Mircea Vlasa, este cercetat penal de politisti pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata, pentru modul in care si-a atribuit titlul de proprietate pe terenul pe care l-a concesionat apoi catre Chevron pentru explorarea gazelor de sist, informeaza Mediafax. Suprafata de aproape doua hectare pe care compania Chevron deruleaza, in prezent, activitati de amenajare a platformei pe care urmeaza sa fie amplasata prima sonda de explorare a .

Traian Basescu: Este foarte posibil sa depun plangere pentru abuz in serviciu impotriva lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TVca este foarte posibil sa faca plangere penala pentru coruptie si abuz in serviciu in cazul.

Traian Basescu: Este foarte posibil sa depun plangere pentru abuz in serviciu impotriva lui Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TVca este foarte posibil sa faca plangere penala pentru coruptie si abuz in serviciu in cazul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )