Libnet.ro
UNICEF

12:30

O noua zi neagra pentru pietele financiare din Asia: Bursa din China a deschis cu un minus de 6,4%, iar impactul economic se resimte si la Bucuresti

B1 B1,
O noua zi neagra pentru pietele financiare din Asia: Bursa din China a deschis cu un minus de 6,4%, iar impactul economic se resimte si la Bucuresti

Zi neagra din nou pentru pietele financiare din Asia, dupa ce bursa din China a deschis cu un minus de 6,4%, Tokyo, Taiwan si Hong Kong au urmat ca niste piese de domino, la diferenta de cateva puncte. continuă pe B1

Ce a generat miscarea de panica pe pietele financiare internationale: Reechilibrarea economica a Chinei se dovedeste mai dureroasa decat se astepta

Probleme in activitatea economica, prabusire bursiera, devalorizare soc a yuanului si statistici contestate: China a destabilizat pietele financiare mondiale si, in ciuda unor eforturi repetate, pare din ce in ce mai neputincioasa in incercarea de a depasi neincrederea generala, scrie AFP.

Chinezii se pregatesc sa depuna o oferta pentru participatiile Enel din Slovacia

China National Nuclear Corp se pregateste sa depuna, pana la finele acestei luni, o oferta pentru preluarea activelor Enel din Slovacia, conform Guvernului slovac, dupa cum relateaza Bloomberg.

Hemoragia de pe pietele financiare continua. Ce s-a intamplat cu bursa de la Bucuresti

Bursa de la Bucuresti a deschis in scadere, cu 1,7%, dupa declinul puternic de ieri, de peste 6%. Majoritatea companiilor importante tranzactionate la Bursa au inregistrat scaderi semnificative ale valorii.

Pretul barilului de petrol a ajuns la minimul din ultimii sase ani, dar tarifele practicate la pompa nu au scazut

Pretul petrolului a scazut la nivelul minim al ultimilor sase ani si jumatate, situatie care a contribuit la cutremurul de pe pietele financiare din Asia, insa nu si la tarifele practicate de marile companii la.

Lunea neagra pentru economia mondiala. Declin dramatic al pietelor din Europa

Lunea neagra, asa a fost denumita ziua de astazi pentru economia mondiala. Tonul a fost dat de scaderea dramatica a bursei de la Shanghai, cea mai mare inregistrata in ultimii opt ani. Aceasta scadere a.

Compliment urias pentru Simona Halep din partea Serenei Williams

Americanca a avut din nou cuvinte de lauda la adresa sportivei noastre, pe care o apreciaza foarte mult. E grozav! Sint bucuroasa pentru Simona. A fost destul de constanta si a cistigat citeva turnee in acest.

Aparatura medicala de 60.000 euro pentru trei spitale din Capitala

Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului a adunat din donatii si sponsorizari 60. 000 de euro, din care a cumparat aparatura medicala, inclusiv un inlocuitor de plamani, singurul de aceste tip din Europa de .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )