Libnet.ro
UNICEF

17:30

Noua persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie pe DN7, in zona Mintia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noua persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie pe DN7, in zona Mintia

Noua persoane, intre care se afla trei femei, au fost ranite intr-un accident de circulatie care a avut loc astazi, pe DN 7, in apropiere de localitatea Mintia, din judetul Hunedoara, dupa ce microbuzul in care se aflau a acrosat o combina agricola parcata pe marginea drumului. continuă pe Ziarul Bursa

Accident grav de microbuz pe DN7: noua persoane au fost ranite

Noua persoane, intre care se afla trei femei, au fost ranite intr-un accident de circulatie care a avut loc sambata, pe DN 7, in apropiere de localitatea Mintia, din judetul Hunedoara, dupa ce microbuzul in care se aflau a acrosat o combina agricola parcata pe marginea drumului.

O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite

Un barbat in varsta de 45 de ani a decedat si alte cinci persoane au fost ranite, intre care si doi copii, intr-un accident rutier petrecut astazi pe DN1, in localitatea Sercaia, in apropiere de municipiul Fagaras.

FOTO Accident grav de microbuz. Noua pasageri au fost raniti la intrare in Deva, dupa ce soferul a adormit la volan

Un microbuz cu noua pasageri a fost implicat, sambata dimineata, intr-un accident rutier grav, in localitatea Mintia, pe Drumul National 7. Soferul masinii, care se intorcea din Germania, a adormit la volan si a lovit un utilaj agricol stationat pe marginea soselei.

Trei masini implicate intr-un accident in centrul orasului. Un copil a ajuns la spital

Un accident de circulatie care a avut implicate trei autoturisme a ingreunat circulatia in centrul orasului in dupa masa zilei de vineri. in urma accidentului un copil care se afla in prima masina a ajuns la spital acuzand dureri la gat.

Inundatii de amploare in Germania! Zeci de masini au fost implicate intr-un carambol (VIDEO)

Ploile torentiale din Germania au provocat mai multe daune materiale! Peste 40 de masini au fost luate de ape in Tunelul Gleim, potrivit ziuaconstanta. ro. Pompierii au incercat ore in sir sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )