Libnet.ro
UNICEF

17:00

O noua trimitere in judecata pentru fostul baron brailean Gheorghe Bunea Stancu

Adevărul Adevărul,
O noua trimitere in judecata pentru fostul baron brailean Gheorghe Bunea Stancu

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, aflat in prezent in inchisoare, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar penal. Este vorba despre dosarul Sportul, Stancu fiind acuzat ca, prin finantarea a doua cluburi sportive cu bani din bugetul judetului a finantat firme la care era actionar indirect. continuă pe Adevărul

Bunea Stancu, trimis in judecata pentru ABUZ in serviciu

Fostul sef al CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru abuz in serviciu si conflict de interese, in dosarul privind finantarea ilegala a unor cluburi sportive.

Gheorghe Bunea Stancu a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, joi, pe Gheorghe Bunea Stancu, presedinte al Consiliului Judetean Braila la data faptelor, pentru abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau.

Fost sef adjunct al IPJ Satu Mare, trimis in judecata pentru MITA

Fostul inspector sef adjunct al IPJ Satu Mare,Taut Ioan Liviu, a fost trimis in judecata, intrucat este acuzat de cinci infractiuni de luare de mita, informeaza un comunicat al DNA.

Deputatul Dan Bordeianu, trimis in judecata pentru ABUZ in serviciu. Prejudiciul se ridica la patru milioane de lei

Deputatul Dan Bordeianu a fost trimis in judecata, de DNA, dupa ce societatea pe care o controla s-a angajat sa execute o serie de lucrari pentru alimentarea cu apa in Deleni, judetul Vaslui, care nu au mai fost finalizate sau au fost neconforme, cauzand un prejudiciu de patru milioane de lei.

Fost adjunct IPJ Satu Mare, trimis in judecata pentru ajutarea unui om de afaceri intr-un dosar penal

Procurorii DNA i-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Taut Ioan Liviu, fost inspector sef adjunct al IPJ Satu Mare, and Saitos Ioan, fost ofiter de politie si Tarr Atilla Csongor, administrator al unei societati comerciale, intr-un dosar privind infractiuni de dare si luare de mitp, favorizarea faptuitorului si spalare de bani.

O noua veste proasta pentru ucigasul Elodiei. Judecatorii au luat decizia

In urma cu un an, politistul Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Pitesti, la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, disparuta in 2007, scrie sp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )