Libnet.ro
UNICEF

23:00

Noul ministru Nica, mai sceptic fata de absorbtia fondurilor UE

Hotnews Hotnews,
 Noul ministru Nica, mai sceptic fata de absorbtia fondurilor UE

Romania poate avea o rata de absorbtie a fondurilor structurale si de coeziune in intervalul 60%-80% la sfarsitul anului 2015, a declarat, luni, noul ministru al Fondurilor Europene, Marius Nica, aratandu-se mai sceptic decat predecesorul sau, Eugen Teodorovici, care a dat ca sigur obiectivul unei rate de aproape 80%. continuă pe Hotnews

Noul ministru al Fondurilor Europene, Marius Nica, mai sceptic decat predecesorul sau, Eugen Teodorovici, cand vine vorba de rata de absobtie a fondurilor UE pe 2015

Noul ministru al Fondurilor Europene, Marius Nica, s-a aratat mai sceptic decat predecesorul sau, Eugen Teodorovici, in privinta ratei de absorbtie a fondurilor UE pe 2015. Astfel noul ministru a declarat luni ca.

Marius Nica, noul ministru al Fondurilor Europene: rata de absorbtie 60-80% in 2015

Noul ministru al Fondurilor Europene, Marius Nica, a anuntat, luni, ca rata de absorbtie a fondurilor structurale si de coeziune a ajuns la 53,12% la 31 martie, apreciind ca Romania va putea avea un nivel de absorbtie intre 60% si 80%, la sfarsitul.

Noul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, cheltuieli lunare mai mari decat salariul. Cum reuseste sa supravietuiasca

Eugen Orlando Teodorovici, noul ministru al Finantelor Publice, are patru imprumuturi care, insumate, depasesc 800. 000 de euro pentru care trebuie sa plateasca, lunar, peste 5. 400 de euro. Potrivit unei anchete realizate de Digi24, salariul ministrului nu acopera nici macar un sfert din datoriile pe care le are acesta, insa Teodorovici ar obtine venituri si din chirii.

Victor Ponta: Incasarile la buget in primul trimestru au fost cu 3 - 3,5 mld lei mai mari fata de nivelul programat

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a precizat ca acest rezultat permite reducerea TVA inainte de 1 ianuarie 2016.

MFE: Absorbtia fondurilor europene a ajuns la 53,12%

Tara noastra a inregistrat o absorbtie a fondurilor europene, pe cadrul financiar 2007 - 2013, de 53,12%, la finalul lunii martie, informeaza Ministerul Finantelor Europene MFE).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )