Libnet.ro
UNICEF

08:30

Noul premier britanic Boris Johnson anunta ca vor fi angajati 20.000 de politisti

Antena3 Antena3,
Noul premier britanic Boris Johnson anunta ca vor fi angajati 20.000 de politisti

Noul premier britanic Boris Johnson a anuntat joi ca in urmatoarele saptamani va incepe angajarea a inca 20. 000 de politisti in Regatul Unit, transmite Reuters. Institutul pentru Studii Fiscale. continuă pe Antena3

Angela Merkel il felicita pe noul premier britanic Boris Johnson

Cancelarul german Angela Merkel l-a felicitat pe noul premier britanic, Boris Johnson si a afirmat ca se asteapta la o cooperare buna cu fostul primar al Londrei, informeaza Reuters.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, mesaj dur pentru noul premier britanic, Boris Johnson: Nu renegociem nimic!

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a transmis din nou joi premierului britanic Boris Johnson ca acordul de iesire incheiat cu Londra este singurul posibil pentru Uniunea Europeana, a spus.

Noul premier britanic le promite cetatenilor europeni ca vor putea ramane in Regatul Unit si dupa Brexit. Boris Johnson: Va multumesc pentru contributia adusa societatii noastre

Noul premier britanic Boris Johnson a vorbit, in primul sau discurs de la investitura, despre cei 3,2 milioane de cetateni ai UE, care traiesc pe teritoriul Regatului Unit, si le-a promis ca vor putea ramane.

Boris Johnson anunta o epoca de aur pentru Marea Britanie

Noul premier britanic Boris Johnson a promis inceputul unei noi epoci de aur, in primul sau discurs tinut in fata Camerei Comunelor, informeaza BBC.

Prima veste proasta pentru noul premier britanic. Ce i-a spus Jean-Claude Juncker lui Boris Johnson, intr-o convorbire telefonica

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene pe final de mandat, i-a transmis premierului britanic Boris Johnson ca acordul de divort covenit deja de UE si Londra este singurul posibil pentru blocul.

Boris Johnson si-a anuntat prima masura: noul premier britanic angajeaza 20.000 de politisti

Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii, a anuntat joi ca va da ordin pentru angajarea a 20. 000 de politisti, pentru a face stazile mai sigure, transmite Reuters.

Discutii Emmanuel Macron-Boris Johnson pe tema Brexit, programate in urmatoarele saptamani Noul premier britanic, asteptat la Palatul Elysee

Presedintele francez Emmanuel Macron va discuta despre Brexit cu noul prim-ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, pe care l-a invitat intr-o vizita la Palatul Elysee in urmatoarele saptamani, a anuntat vineri un oficial francez citat de Reuters.

`Voi face Britania mare din nou`, a spus Boris Johnson. Noul premier britanic a fost inspirat de presedintele american Donald Trump

Boris Johnson a promis, joi, ca va face din Marea Britanie cel mai bun loc de pe pamant, reluand astfel retorica patriotica a presedintelui american Donald Trump, in primul sau discurs de la investirea in.

Boris Johnson se inconjoara de eurosceptici pentru a pune Brexitul in aplicare

Noul premier britanic Boris Johnson s-a inconjurat de eurosceptici duri in noul sau Guvern si promit.

Boris Johnson a inceput restructurarea guvernului: Ministrul Afacerilor si ministrul Comertului International au fost concediati

Noul premier britanic Boris Johnson a inceput restructurarea guvernului britanic. Ministrul Afacerilor Greg Clark si ministrul Comertului International Liam Fox au fost concediati in timp ce ministrul Transporturilor Chris Grayling, cel al Administratiei Locale James Brokenshire si ministrul Educatiei Damian Hinds au demisionat, informeaza The Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )