Libnet.ro
UNICEF

14:00

Novak Djokovic este numarul unu mondial la finalul anului 2014

Online Sport Online Sport,
Novak Djokovic este numarul unu mondial la finalul anului 2014

Sarbul Novak Djokovic a obtinut, vineri dupa-amiaza, a treia victorie consecutiva la Turneul Campionilor, asigurandu-si prima pozitie in clasamentul ATP la finalul anului indiferent de cum va termina competitia de la Londra. continuă pe Online Sport

Novak Djokovic la o victorie distanta de primul loc ATP la finalul anului

Sarbul Novak Djokovic este in mare forma si a obtinut a doua victorie consecutiva la Turneul Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, in semifinalele competitiei (6-2, 6-2 cu Berdych)

Novak Djokovic favorit unu) s-a calificat, vineri, in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins, fara drept de apel, pe Tomas Berdych cap de serie numarul sase). Sarbul a castigat Grupa A, cu trei victorii din tot atatea meciuri. In penultimul act al turneului, Nole il va intalni pe Kei Nishikori.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic l-a invins clar pe Stanislas Wawrinka

Novak Djokovic a obtinut al doilea succes de la Turneul Campionilor, sportivul din Serbia trecand categoric de Stanislas Wawrinka, scor 6-3, 6-0. Liderul mondial mai are nevoie de o singura victorie la competitia gazduita de O2 Arena pentru a incheia anul pe prima pozitie in clasamentul ATP.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, debut impresionant

Novak Djokovic a impresionat la debutul sau la Turneul Campionilor, liderul mondial avand nevoie de doar 56 de minute pentru a-l invinge pe Marin Cilic, scor 6-1, 6-1, intr-o partida contand pentru Grupa A.

Turneul Campionilor: Debut cu dreptul pentru Novak Djokovic, in grupa A

Novak Djokovic a debutat cu dreprul in grupa A la Turneul Campionilor. Djokovic l-a invins cu 6-1, 6-1,pe Marin Cilic, in doar 56 de minute de joc.

Turneul Campionilor, programul zilei: Novak Djokovic vs Stanislas Wawrinka (22:00)

Ziua de miercuri programeaza la Turneul Campionilor partide din Grupa A. Astfel, Tomas Berdych il va intalni pe Marin Cilic de la ora 16:00, iar Novak Djokovic pe Stanislas Wawrinka de la ora 22:00. In competitia de dublu, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer se vor duela cu fratii Mike si Bob Bryan. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

VIDEO Novak Djokovic, lovitura zilei la Turneul Campionilor

Novak Djokovic a evoluat la un nivel inalt impotriva lui Maric Cilic, in partida de debut de la Turneul Campionilor. Sarbul a oferit lovitura zilei de la competitia gazuita de Londra. La scorul de 3-1 si 15-0 in favoarea sa, Nole a inventat o lovitura defensiva exceptionala, cu care a ridicat in picioare intreaga asistenta.

Secom estimeaza afaceri de 12 milioane euro pana la finalul anului

Producatorul de cosmetice naturiste Secom estimeaza pana la finalul anului afaceri de 12 milioane euro, in crestere cu 30% fata de 2013 9,3 milioane euro). Majorarea va fi sustinuta de strategia de afaceri si de portofoliul de peste 200 produse de tratament complementar pentru toate afectiunile, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Djokovici l-a invins pe Berdych la Turneul Campionilor si ramane numarul 1 mondial

Tenismanul sarb Novak Djokovici l-a invins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-2, 6-2, vineri, in grupa A la Turneul Campionilor, si va incheia anul 2014 pe locul 1 in clasamentul ATP. Djokovici, in varsta de 27 de.

Unul dintre secunzii lui Iordanescu va pleca de la nationala la finalul anului

Anghel Iordanescu este singurul selectioner din Europa care are in stafful sau trei antrenori secunzi, plus unul cu portarii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )