Libnet.ro
UNICEF

17:30

Novak Djokovici a castigat Turneul Campionilor dupa ce l-a invins pe elvetianul Federer in finala

B1 B1,
Novak Djokovici a castigat Turneul Campionilor dupa ce l-a invins pe elvetianul Federer in finala

Tenismenul sarb Novak Djokovici, numarul 1 mondial, l-a invins, luni, in finala de la Londra pe elvetianul Roger Federer si a castigat Turneul Campionilor. Partida, incheiata cu scorul de 7-6 6), 7-5, a durat. continuă pe B1

Djokovici l-a invins pe Federer si a castigat Turneul Campionilor

Novak Djokovici s-a impus, luni seara, in finala Turneului Campionilor, trecand de marele rival Roger Federer dupa un meci superb, potrivit site-ului ATP. Elvetianul a inceput tare meciul facand doua breakuri, dar sarbul a revenit si s-a impus in tiebreak 7-6). Setul doi a avut o desfasurare aproape identica cu Roger facand break si incercand sa se impuna, dar Nole demonstreaza ca nu este degeaba numarul 1 si castiga setul cu 7-5.

Roger Federer, oprit din drumul catre hat-trick de Novak Djokovici

Novak Djokovici a reusit sa il invinga pe Roger Federer in finala Turneului Campionilor, trecand de elvetian in doua seturi disputate, 7-6 si 7-5. Sarbul si-a adjudecat, astfel, titlul competitiei care a.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic si Andy Murray, in semifinale

Novak Djokovic si Andy Murray au obtinut calificarea in semifinalele Turneului Campionilor, dupa ce au trecut de Tomas Berdych, respectiv Jo-Wilfried Tsonga.

Turneul Campionilor: Novaj Djokovic si Andy Murray, in semifinale

Novak Djokovic si Andy Murray au obtinut calificarea in semifinalele Turneului Campionilor, dupa ce au trecut de Tomas Berdych, respectiv Jo-Wilfried Tsonga.

Turneul Campionilor: Programul semifinalelor

Duminica se vor desfasura la Londra semifinalele din Turneul Campionilor. In primul meci al zilei, Novak Djokovic liderul mondial) il va intalni pe Juan Martin Del Potro 6 ATP), de la ora 16. A doua partida ii va aduce in arena O2 pe Roger Federer si Andy Murray.

Turneul Campionilor: Juan Martin Del Potro, in semifinale dupa victoria cu Roger Federer

Juan Martin Del Potro l-a invins pe Roger Federer la Turneul Campionilor Grupa B), rezultat in urma caruia a obtinut calificarea in semifinalele competitiei.

VIDEO Turneul Campionilor, cele mai frumoase 10 momente

Turneul Campionilor a adunat la Londra Arena O2) cei mai buni jucatori de tenis al planetei. De la Djokovic la Federer, de la Horia Tecau la fratii Bryan, lumea a putut sa-i vada la treaba pe cei mai in forma. Intra in material pentru a urmari cele mai frumoase lovituri de la Londra.

Turneul Campionilor: Roger Federer s-a calificat in finala (il va intalni pe Novak Djokovic)

Roger Federer 2 ATP) s-a calificat in finala Turneului Campionilor de la Londra, elvetianul depasindu-l pe Andy Murray 3 ATP). A fost 7-65), 6-2 pentru fostul lider mondial. In ultimul act al competitiei de la Londra, Federer se va duela cu Novak Djokovic.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic s-a calificat in finala

Novak Djokovic s-a calificat in finala Turneului Campionilor, liderul clasamentului ATP invingandu-l in trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-2, pe Juan Martin Del Potro. In ultimul act al competitiei, Nole il va intalni pe invingatorul partidei Roger Federer vs Andy Murray.

Federer va juca pentru un nou titlu la Turneul Campionilor

Fostul lider mondial Roger Federer s-a calificat, duminica seara, pentru a opta oara in cariera in finala Turneului Campionilor de la Londra. Federer va juca, luni seara, pentru trofeu cu Novak Djokovic.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )