Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Turneul Campionilor, cele mai frumoase 10 momente

Hotnews Hotnews,
VIDEO Turneul Campionilor, cele mai frumoase 10 momente

Turneul Campionilor a adunat la Londra Arena O2) cei mai buni jucatori de tenis al planetei. De la Djokovic la Federer, de la Horia Tecau la fratii Bryan, lumea a putut sa-i vada la treaba pe cei mai in forma. Intra in material pentru a urmari cele mai frumoase lovituri de la Londra. continuă pe Hotnews

Cele mai bune 10 anvelope de iarna

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta cateva anvelope de iarna cu latimea de 165 mm, inaltimea de 70 mm si diametrul de 14, pentru a afla cum se comporta pe zapada, gheata, asfalt uscat sau ud, ce zgomot au la rulare, cat de repede se.

Turneul Campionilor: Juan Martin Del Potro, in semifinale dupa victoria cu Roger Federer

Juan Martin Del Potro l-a invins pe Roger Federer la Turneul Campionilor Grupa B), rezultat in urma caruia a obtinut calificarea in semifinalele competitiei.

Postul BBC, confruntat cu una dintre cele mai grave CRIZE din istoria sa.

Postul BBC, un model universal de excelenta editoriala si o institutie la fel de venerata ca si monarhia in Marea Britanie, traverseaza una dintre cele mai grave crize din istoria sa, dupa demisia directorului sau general, cauzata de gestionarea deficitara a unui dublu scandal de pedofilie, scrie Mediafax. George Entwistle, in varsta de 50 de ani, a demisionat sambata seara, dupa un mandat extrem de scurt: 54 de zile de veritabil cosmar in fruntea primului grup audiovizual public din lume, .

Rata inflatiei coboara la 4,96% in octombrie. Alimentele de baza -cartofii, fasolea, uleiul- au avut cresterile cele mai mari de preturi

Rata inflatiei s-a plasat in octombrie la 4,96%, confirmand ipotezele lansate de Guvernatorul Isarescu potrivit carora pana la mijlocul anului viitor vom asista la cresteri de preturi urmand ca apoi acestea sa revina in intervalul tintit de Banca Centrala. Drept este ca inflatia e resimtita de fiecare roman diferit, in functie de ponderea diferitelor cheltuieli in bugetul familiei. In octombrie, cele mai mari scumpiri au fost la fasole, cartofi, citrice si ulei, astfel incat cei care consuma preponderent aceste tipuri de alimente au resimtit mai puternic cresterile de preturi. Una peste alta, tinta de inflatie anuntata de Banca de emisiune va fi consistent depasita si in 2012. Motivele cresterilor de preturi sunt atat interne cat si externe.

Turneul Campionilor: Novaj Djokovic si Andy Murray, in semifinale

Novak Djokovic si Andy Murray au obtinut calificarea in semifinalele Turneului Campionilor, dupa ce au trecut de Tomas Berdych, respectiv Jo-Wilfried Tsonga.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic si Andy Murray, in semifinale

Novak Djokovic si Andy Murray au obtinut calificarea in semifinalele Turneului Campionilor, dupa ce au trecut de Tomas Berdych, respectiv Jo-Wilfried Tsonga.

Turneul Campionilor: Roger Federer s-a calificat in finala (il va intalni pe Novak Djokovic)

Roger Federer 2 ATP) s-a calificat in finala Turneului Campionilor de la Londra, elvetianul depasindu-l pe Andy Murray 3 ATP). A fost 7-65), 6-2 pentru fostul lider mondial. In ultimul act al competitiei de la Londra, Federer se va duela cu Novak Djokovic.

Novak Djokovici a castigat Turneul Campionilor dupa ce l-a invins pe elvetianul Federer in finala

Tenismenul sarb Novak Djokovici, numarul 1 mondial, l-a invins, luni, in finala de la Londra pe elvetianul Roger Federer si a castigat Turneul Campionilor. Partida, incheiata cu scorul de 7-6 6), 7-5, a durat.

Turneul Campionilor: Programul semifinalelor

Duminica se vor desfasura la Londra semifinalele din Turneul Campionilor. In primul meci al zilei, Novak Djokovic liderul mondial) il va intalni pe Juan Martin Del Potro 6 ATP), de la ora 16. A doua partida ii va aduce in arena O2 pe Roger Federer si Andy Murray.

Top cele mai scumpe reptile din lume.

Iguanele sunt printre cele mai populare specii de reptile atunci cand vorbim de animale de casa exotice. De obicei, in magazinele de specialitate, se gasesc pui de iguana la preturi incepand de la 100 de dolari. Pitonii sunt, de asemenea, animale de companie populare. In functie de specie, dimensiuni, culoare si model, preturile variaza intre 10. 000 si 15. 000 de dolari. Python molurus Albino, este la fel ca Python molurus normal, diferenta fiind facuta de culoare nu au toti pigmentii). Un .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2161 seconds )