Libnet.ro
UNICEF

07:00

Novak Djokovici s-a calificat in optimile Australian Open

Antena3 Antena3,
Novak Djokovici s-a calificat in optimile Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul 1 mondial, s-a calificat in optimile turneului Australian Open, dupa ce l-a invins in turul trei, sambata, pe spaniolul Fernando Verdasco, informeaza Mediafax. Novak. continuă pe Antena3

Australian Open Simona Halep trece de Bethanie Mattek-Sands 6-4, 7-5/ Simona a dominat autoritar, dar s-a complicat pe final

Simona Halep, favorita numarul 3, a invins-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands 258 WTA), scor 6-4, 7-5, si s-a calificat in optimile Australian Open alaturi de Irina Begu. Halep a dominat autoritar partida, a facut adesea spectacol, dar s-a relaxat prea usor in setul doi si i-a permis americancei sa revina de la 5-1, sa egaleze si sa puna presiune. Serviciul a fost insa la inaltime si Simona nu i-a mai dat nicio speranta lui Mattek-Sands pe final de set.

Horia Tecau s-a calificat si el in optimile de finala ale Australian Open, la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul australian Chris.

Rafael Nadal s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open

Rafael Nadal, numarul 3 mondial, s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale Australian Open, relateaza Agerpres. Nadal, al treilea favorit al competitiei, a reusit calificarea dupa ce l-a invins in trei.

Australian Open 2015: Florin Mergea, calificat in optimile de finala, la dublu

Australian Open 2015 Florin Mergea si coechipierul sau, britanicul Dominic Inglot, capi de serie numarul 14, s-au calificat, vineri, in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Meblourne.

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open. Halep va juca in faza ur.

Australian Open: Novak Djokovic, Stanislas Wawrinka si Kei Nishikori - in turul trei

Novak Djokovic a avut un meci fara probleme cu Andrey Kuznetsov, liderul mondial pierzand doar cinci game-uri 6-0, 6-1, 6-4). In turul trei de la Australian Open s-au mai calificat, dintre favoriti, Stanislas Wawrinka, Kei Nishikori si Feliciano Lopez.

Australian Open 2015: PerecheaTecau/Rojer, in optimile de finala

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul australian Chris Guccione/Lleyton Hewitt, relateaza Mediafax.

Australian Open, masculin. Rezultatele zilei: Djokovic, Nishikori, Wawrinka, in optimi

Novak Djokovic, Kei Nishikori si Stanislas Wawrinka se numara printre jucatorii care au reusit sambata calificarea in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Australian Open. Vezi in articol rezultatele zilei de pe tabloul masculin in turul trei si programul optimilor.

Australian Open (dublu): Perechile din care fac parte Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat in optimi/ Monica Niculescu, eliminata

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul australian Chris Guccione/Lleyton Hewitt, informeaza Mediafax.

Australian Open 2015: Mergea s-a calificat in optimi la dublu mixt

Perechea Florin Mergea/Michaella Krajicek Romania/Olanda) s-a calificat in optimile probei de dublu mixt de la Australian Open, transmite Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )