Libnet.ro
UNICEF

01:05

La numai 12 ani, este mai inteligenta decat Einstein si Stephen Hawking

Adevărul Adevărul,
La numai 12 ani, este mai inteligenta decat Einstein si Stephen Hawking

Nu poate decat sa ne bucure faptul ca descoperim copii cu minti impresionante. Recent am scris despre Jaxon si Nicole, iar acum, o alta fetita de 12 ani a obtinut un rezultat impresionant la un test de inteligenta Mensa. continuă pe Adevărul

O fetita de 12 ani are un IQ mai mare ca Einstein si Stephen Hawking

Lydia Sebastian, o fetita de 12 ani din Essex, a avut punctaj maxim la testul de inteligenta Mensa Catrall III B: 162. Astfel, ea a reusit sa primeasca doua puncte peste nivelul atins de fizicieni de geniu, precum Albert Einstein si Stephen Hawking, care au obtinut doar 160 de puncte.

O fetita de 12 ani are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking

Nu poate decat sa ne bucure faptul ca descoperim copii cu minti impresionante. Recent am scris despre Jaxon si Nicole, iar acum, o alta fetita de 12 ani a obtinut un rezultat impresionant la un test de inteligenta Mensa. Lydia Sebastian a insistat un an pentru a obtine permisiunea parintilor pentru test. Totusi, rezultatul obtinut [] O fetita de 12 ani are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

O pisica a incasat un glont in locul unui copil de numai 3 ani- VIDEO

O pisica si-a folosit una dintre cele noua vieti ca sa salveze viata unui copil. Opie a incasat un glont in locul copilului de numai trei ani al stapanilor ei. Copilul dormea in sufragerie si nimic nu.

Premierul australian, Tony Abbott: Jihadistii din gruparea Statul Islamic sunt mai rai decat nazistii din cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Premierul australian Tony Abbott a afirmat ca jihadistii din gruparea Statul Islamic sunt mai rai decat nazistii din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, potrivit Reuters. Nazistii au facut un rau.

Mesajele online, mai romantice decat apelurile telefonice

Conform studiilor, e-mail-urile au un continut mai pozitiv si mai romantic decat apelurile telefonice deoarece petrecem mai mult timp in compunerea unui e-mail.

Copila de 12 ani agresata de propriul tata

O copila de doar 12 ani din judetul Neamt a trait zile intregi chiar sub teroarea tatalui ei. Barbatul a vrut o sa violeze de doua ori. A urmarit-o intr-o seara pe un camp, unde chiar el o trimisese sa.

A gasit-o spanzurata in dormitor! Descoperirea socanta facuta de tatal adolescentei de 12 ani pe contul ei de socializare

O adolescenta de 12 ani din Marea Britanie si-a luat viata, dupa ce mama ei a murit de cancer la san. Copila a postat pe contul de Instagram fotografii in care se automutila. Isabel Ann Richardson se lupta cu.

Fetita de numai 4 ani, violata de un adolescent. Agresorul a fost trimis in judecata

Adolescentul de 16 ani acuzat ca, in luna august, a agresat sexual o fetita de patru ani in toaleta unui stadion din localitatea Carligele, judetul Vrancea, a fost trimis in judecata, in timp ce magistratii au.

Cinci sfaturi pentru o inima sanatoasa. De ce sunt barbatii mai predispusi decat femeile la afectiuni cardiace - explicatia specialistilor

Potrivit statisticilor, afectiunile cardio-vasculare sunt cauza celor mai multe decese in Romania. Medicii explica acest lucru prin faptul ca romanii merg la medic doar cand este deja foarte tarziu.

Blaga, despre Ponta: Esecul tanarului politician. Este mai rau ca vechii pesedisti

Vasile Blaga, copresedintele PNL, a declarat, vineri, la Scoala de vara a TNL, ca liberalii isi doresc sa ajunga la guvernare, adaugand ca premierul Victor Ponta reprezinta esecul tanarului politician .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2344 seconds )