Libnet.ro
UNICEF

13:30

Numarul pasionatilor de robotica din Republica Moldova este in crestere. Poate aici este viitorul Steve Jobs

Adevărul Adevărul,
Numarul pasionatilor de robotica din Republica Moldova este in crestere. Poate aici este viitorul Steve Jobs

Opt licee din Republica Moldova au primit marti, 12 decembrie, cate sapte seturi de robotica care vor fi utilizate la cursurile optionale introduse deja in programul de invatamant al institutiilor. Investitiile pentru un club de robotica din cadrul unei scoli au valoarea de 4. 000 de dolari. continuă pe Adevărul

Cum se circula pe traseele nationale din Republica Moldova

Politia de Patrulare din Republica Moldova avertizeaza soferii sa conduca autoturismele cu maxima atentie, deoarece drumurile nationale si locale sunt acoperite cu ghetus, iar pe alocuri ploua.

Ranitii din Republica Moldova au ajuns la Spitalul de Arsi. O persoana este in stare foarte grava

Una dintre cele trei femei ranite in incendiul din Chisinau care au fost aduse la Spitalul de Arsi din Bucuresti este in stare foarte grava, avand arsuri pe 42% din suprafata corpului, prognosticul fiind foarte.

Consultari ale presedintelui Timofti in vederea desemnarii unui nou candidat pentru functia de premier

ACTUALIZARE 19:14 Majoritatea parlamentara este formata, anunta liderul democrat Marian Lupu Liderul democratilor din Republica Moldova, Marian Lupu, a anuntat, astazi, dupa consultarile avute cu presedintele Nicolae Timofti, formarea unei majoritati parlamentare din care fac parte 56 de deputati din cei 101 ai legislativului de la Chisinau.

Sfarsitul epocii Plahotniuc-Filat in Republica Moldova

De foarte multe ori nuantele de la Chisinau le aluneca printre degete analistilor si ziaristilor din Bucuresti, care vad Republica Moldova prin intermediul presei dintre Prut si Nistru. La asta se adauga de multe ori riscul asumat constient sau inconstient al partizanatului.

Doua curse de tren din Republica Moldova vor fi anulate

Cursele de tren de pe rutele Chisinau-Ungheni-Chisinau si Ungheni-Balti-Slobozia-Ungheni vor fi anulate incepand cu 18 ianuarie 2016.

Aproape 600 de straini cer azil in Republica Moldova

Aproape 600 de straini au cerut azil si protectie Republicii Moldova, majoritatea dintre ei provenind din tari precum Siria, Ucraina, Irak, Afganistan, Armenia. Totodata, circa 40% sunt copii, femei si batrani.

Republica Moldova asteapta deznodamantul negocierilor politice

Partidele politice din Chisinau isi pastreaza pozitiile in cadrul negocierilor pentru investirea unui nou guvern si nimeni nu a anuntat o cedare semnificativa.

Meteorologii au emis cod galben de ceata si ghetus pentru Republica Moldova

Meteorologii de la Chisinau au emis cod galben de ceata si ghetus incepand din noaptea de duminica, 10 ianuarie 2016, si pana luni dimineata, 11 ianuarie 2016.

Republica Moldova are o noua majoritate guvernamentala stransa in jurul partidului lui Vlad Plahotniuc

56 de parlamentari moldoveni din totalul de 101 au semnat si transmis presedintelui Nicolae Timofti o declaratie prin care il instiinteaza ca au creat o majoritate parlamentara, anunta Agora. md. Majoritatea sui-generis e realizata in jurul PD, partidul controlat de oligarhul Vlad Plahotniuc. La cei 20 de parlamentari democrati s-au raliat Partidul Liberal Mihai Ghimpu), 15 parlamentari care au parasit Partidul Comunistilor si 8 parlamentari plecati din PLDM, partidul Lui Vlad Filat aflat in arest preventiv intr-un dosar de mega-coruptie).

UPDATE: Majoritate parlamentara, formata in Republica Moldova. Cand va fi anuntat numele premierului desemnat

O noua runda de consltari pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru al Republicii Moldova are loc, luni dupa-amiaza, la Chisinau, intre presedintele Nicolae Timofti si reprezentantii fractiunilor parlamentare ale partidelor ce se declara proeuropene si cei ai fostilor deputati comunisti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )