Libnet.ro
UNICEF

06:00

Numarul posturilor noi din SUA - peste asteptari, in octombrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numarul posturilor noi din SUA - peste asteptari, in octombrie

Angajatorii americani au creat 171. 000 de noi locuri de munca luna trecuta, cifra care depaseste cele mai optimiste estimari ale analistilor, potrivit Departamentului Muncii de la Washington. continuă pe Ziarul Bursa

Air France-KLM si Lufthansa au profituri peste asteptari

Air France-KLM Group si Deutsche Lufthansa AG, cele mai mari companii aeriene din Europa, au raportat profituri peste asteptari pentru trimestrul al treilea din acest an, ca urmare a eliminarii catorva mii de locuri de munca.

Deutsche Bank are profituri peste asteptari

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, si-a majorat peste asteptari profitul in trimestrul al treilea din acest an, in baza veniturilor din sectorul investment banking.

Starbucks si-a majorat profitul in baza cererii din SUA

Compania americana Starbucks Corp. , care detine cel mai mare lant de cafenele din lume, si-a majorat profitul in ultimul trimestru fiscal, in baza noilor produse, care au sustinut vanzarile din SUA.

Primul film despre uciderea lui Osama ben Laden va fi difuzat cu doua zile inaintea alegerilor din SUA

Regizorul primului film despre operatiunea in care a fost ucis Osama ben Laden a anuntat ca difuzarea acestuia va avea loc, duminica, cu numai doua zile inaintea alegerilor prezidentiale din SUA, din 6.

Autoritatea pietei electricitatii din SUA vrea sa amendeze Barclays

Suma propusa este un record: 470 de milioane de dolari Autoritatea de reglementare a tranzactiilor cu energie electrica din SUA a propus o amenda record de 469,9 milioane de dolari pentru banca britanica Barclays Plc, pentru o presupusa manipulare a pietei locale de profil.

Cum ii raspunde o stirista din SUA unui telespectator care a criticat-o pentru ca este obeza

O prezentatoare de stiri din SUA a dat o lectie de bun simt in direct, dupa ce a primit un mesaj jignitor de la un telespectator care o acuza ca ofera un exemplu gresit tinerilor prin faptul ca este.

Bursa din SUA se deschide azi

Bursa din SUA NYSE) va reincepe azi trantactiile dupa ce ele au fost oprite in priele doua zile ale acestei saptamani, ca urmare a efectelor produse de uraganul Sandy, informeaza sursele de presa.

Somaj peste asteptari in Germania

Numarul somerilor din Germania a depasit asteptarile analistilor in octombrie, pe fondul crizei din zona euro.

SUA: Peste 17 milioane au votat anticipat pentru alegerile prezidentiale

Peste 17 milioane de persoane din Statele Unite au votat anticipat pentru alegerile prezidentiale, ce urmeaza sa aiba loc pe 6 noiembrie, transmite AFP. Alegatorii americani au posibilitatea de a-si trimite.

Desi LOVITE de URAGAN, alegerile prezidentiale din SUA nu pot fi amanate. Vezi de ce

Data alegerilor din Statele Unite nu poate fi schimbata fara adoptarea unei noi legi federale, desi comunitati intregi se afla sub ape din cauza uraganului Sandy, iar milioane de americani au ramas fara curent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )