Libnet.ro
UNICEF

14:00

Numerele extrase la Loto. Marele premiu, de peste 6 milioane de euro, reportat

Adevărul Adevărul,
Numerele extrase la Loto. Marele premiu, de peste 6 milioane de euro, reportat

Duminica au avut loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Nimeni nu a ghicit toate cele sase numere norocoase la jocul 6/49, iar reportul depaseste 6 milioane euro la Loto 6/49. Si premiul de aproximativ 3,6 milioane de euro de la Joker va fi reportat pentru extragerile de joi. in schimb, a fost castigat premiulcategoriei I la Loto 5/40, de 257. 588 de lei, potrivit Loteriei Romane. continuă pe Adevărul

Numerele extrase la Loto. Premiul la Loto 6/49 este de peste 6 milioane de euro

Duminica au avut loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 6 milioane euro la Loto 6/49 si de aproximativ 3,6 milioane euro la Joker.

Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al statului Singapore

Lewis Hamilton a castigat, azi, Marele Premiu al statului Singapore, in etapa a 14-a a Campionatului Mondial de Formula 1. Dupa victoria de azi, britanicul a trecut in fruntea ierarhiei pilotilor dupa ce Nico Rosberg, coechipierul sau, a abandonat.

Hamilton a profitat de abandonul lui Rosberg si a castigat Marele Premiu al statului Singapore

Lewis Hamilton, de la Mercedes, a castigat Marele Premiu al statului Singapore, profitand si de abandonul principalului adversar, Nico Rosberg. Aceasta victorie il ajuta pe britanic sa urce pe locul 1 in clasamentul general al pilotilor.

Formula 1: Lewis Hamilton s-a impus in Marele Premiu al statului Singapore

Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al statului Singapore la Formula 1, desfasurat duminica pe circuitul din Marina Bay. In urma acestui succes, Hamilton a urcat pe primul loc in clasamentul general, dupa ce Nico Rosberg a abandonat din cauza unor defectiuni tehnice. Podiumul a fost completat de pilotii celor de la RedBull: Sebastian Vettel locul doi) si Daniel Ricciardo locul trei).

Formula 1: Lewis Hamilton, pole-position in Marele Premiu al statului Singapore

Lewis Hamilton va pleca din pole-position in Marele Premiu al statului Singapore la Formula 1, pilotul celor de la Mercedes stabilind cel mai bun timp in cadrul calificarilor desfasurate pe circuitul din Marina Bay. Britanicul l-a devansat cu numai 0. 007 secunde pe coechipierul sau, Nico Rosberg.

Peste doua milioane de romani sufera de depresie. Tinerii de azi, mai depresivi decat generatiile anterioare

Dificultatile economice, somajul, catastrofele si conflictele pot creste semnificativ riscul de depresie, boala de care sufera deja peste doua milioane de romani, iar tinerii de azi sunt mai depresivi decat cei din generatiile anterioare, potrivit Centrului de consiliere si educare pentru sanatate.

Peste 2 milioane de romani sufera de depresie: Tinerii de azi, mai depresivi decat generatiile anterioare

Dificultatile economice, somajul, catastrofele si conflictele pot creste semnificativ riscul de depresie, boala de care sufera deja peste doua milioane de romani. Centrul de consilier si educare pentru.

Scotia decide asupra independentei: Peste patru milioane de oameni, asteptati la urne

Scotienii isi decid, joi, viitorul! Peste 4 milioane de oameni sunt asteptati la vot in referendumul pentru independenta, o campanie care a scindat tara in doua. in ultimul sondaj, cele doua tabere erau.

Report de peste 6 milioane euro la Loto 6/49. Vezi numerele extrase

Duminica, 21 septembrie, au avut loc noi trageri LOTO 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce joi, 18 septembrie, Loteria Romana a acordat 16. 217 de premii in valoare totala de peste .

Noi extrageri la Loto 6/49. Premiul cel mare de este de peste 6 milioane de euro

Duminica vor avea loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 6 milioane euro la Loto 6/49 si de aproximativ 3,6 milioane euro la Joker.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )