Libnet.ro
UNICEF

06:30

Oamenii de afaceri, despre cresterea salariului minim: Va genera o escalada a tuturor salariilor

Antena3 Antena3,
Oamenii de afaceri, despre cresterea salariului minim: Va genera o escalada a tuturor salariilor

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania sustine majorarea salariului minim pe economie din mai 2016, a declarat la RFI secretarul general al AOAR, Cristian Parvan. Reprezentantul AOAR precizeaza ca ideea. continuă pe Antena3

Cresterea salariului minim ar trebui discutata doar la mijlocul anului viitor

Politicile fiscal-bugetare imprudente pot arunca tara in criza, afirma fostul presedinte Traian Basescu, intr-un mesaj pe retelele de socializare postat dupa anuntul privind acordul dintre Guvern si sindicate privind cresterea salariului minim la 1. 250 de lei incepand de la 1 mai.

Acord intre Guvern si sindicate privind cresterea salariului minim

Guvernul a inaintat un proiect de hotarare privind cresterea salariului minim la 1. 250 de lei, incepand de la 1 mai, dar si indexarea automata care va tine cont de cosul minim si de inflatie, propunere cu.

Surse: Guvernul si sindicatele au convenit cresterea salariului minim la 1.250 de lei de la 1 mai

Guvernul Ciolos si sindicatele au convenit marti cresterea salariului minim brut la 1. 250 de lei incepand cu 1 mai, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate negocierilor. In schimbul acceptarii acestei cresteri, Guvernul a obtinut de la sindicate promisiunea ca in 2016 nu vor mai exista cereri de facilitati fiscale.

Surse: Guvernul si sindicatele au convenit cresterea salariului minim la 1.250 de lei de la 1 mai. La schimb, Executivul primeste pacea sociala

Guvernul Ciolos si sindicatele au convenit marti cresterea salariului minim brut la 1. 250 de lei incepand cu 1 mai, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate negocierilor. In schimbul acceptarii acestei cresteri, Guvernul a obtinut de la sindicate promisiunea ca in 2016 nu vor mai exista cereri de facilitati fiscale, adica si-a asigurat linistea in relatia cu sindicatele.

intrunire a Consiliului Economic si Social pentru a aviza proiectul de crestere a salariului minim

Consiliul Economic si Social s-a intrunit in aceasta dupa-amiaza pentru a aviza proiectul de hotarare a Guvernului privind cresterea salariului minim la 1. 250 de lei incepand de la 1 mai, in conditiile in care miercuri, in ultima sedinta a Guvernului, ar trebui adoptat acest act normativ, transmit surse din presa.

Sindicatele cer in continuare majorarea salariului minim de la 1 ianuarie, patronatele sunt de partea Guvernului si sustin cresterea de la 1 mai

Sindicatele au cerut si in sedinta Consiliului Economic si Social CES) majorarea salariului minim la 1. 200 de lei de la 1 ianuarie 2016 sau la 1. 275 de lei de la 1 mai, in timp ce patronatele au sustinut varianta Guvernului de a creste salariul minim pe economie la 1. 250 de lei de la 1 mai, a declarat Florian Costache, presedintele CES.

UPDATE Guvernul propune majorarea salariului minim din luna mai, sindicatele se opun

Reprezentantii Guvernului au propus, in discutiile de luni seara din Consiliul National Tripartit, majorarea salariului minim pe economie incepand cu 1 mai, motivand ca este necesar un studiu de impact, insa sindicatele se opun, a declarat liderul CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, citat de Mediafax.

Guvernul propune majorarea salariului minim din luna mai, sindicatele se opun

Reprezentantii Guvernului au propus, in discutiile de luni seara din Consiliul National Tripartit, majorarea salariului minim pe economie incepand cu 1 mai, motivand ca este necesar un studiu de impact, insa sindicatele se opun, a declarat liderul CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, citat de Mediafax.

Guvernul, sindicatele si patronatele nu s-au inteles pe tema SALARIULUI MINIM pe 2016

Reprezentantii Guvernului, liderii confederatiilor sindicale si reprezentantii patronatelor discuta salariul minim pe economie in 2016, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )