Libnet.ro
UNICEF

16:00

Obama il felicita pe Joe Biden pentru victoria la Casa Alba: Sunt mandru. Mesajul lui Nancy Pelosi

Adevărul Adevărul,
Obama il felicita pe Joe Biden pentru victoria la Casa Alba: Sunt mandru. Mesajul lui Nancy Pelosi

Fostul presedinte Barack Obama l-a felicitat pe Joe Biden pentru alegerea in fruntea SUA, subliniind ca pe acesta il asteapta provocari foarte grele. continuă pe Adevărul

Iata de ce are nevoie Joe Biden pentru a obtine voturile electorale ale Georgiei

Pe masura ce avansul presedintelui Trump in Georgia se restrange, CNN apreciaza ca exista suficiente voturi restante pentru ca Joe Biden sa revina. Biden ar avea nevoie intre 65% si 67% din cele 185. 000 de voturi nenumarate pentru a-l depasi pe Donald Trump.

NANCY PELOSI: Joe Biden se indreapta spre Casa Alba

Presedinta democrata a Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, a declarat ca Joe Biden se indreapta spre Casa Alba, chiar daca nicio sursa media nu estimeaza deocamdata ca el va fi castigatorul alegerilor, relateaza dpa.

ALEGERI SUA: Joe Biden promite ca va actiona rapid impotriva noului coronavirus

Statele Unite ale Americii, tara afectata cel mai mult de coronavirus, a inregistrat un nou record de cazuri zilnice de infectare - 127. 021, iar candidatul democrat Joe Biden, care este aproape de obtinerea voturilor pentru fotoliul de la Casa Alba, a promis ca va actiona pe frontul impotriva Covid-19 inca din prima zi a mandatului de presedinte.

Alegeri SUA 2020.Joe Biden isi consolideaza avansul fata de Trump in statul Georgia

Candidatul democrat la presedintia SUA, Joe Biden, continua sa isi consolideze, sambata, avansul fata de republicanul Donald Trump si este aproape de victorie in alegerile pentru fotoliul de la Casa Alba, anunta CNN.

Joe Biden e pe cale sa castige alegerile din SUA, a anuntat echipa sa de campanie Replica din tabara lui Donald Trump

Lupta pentru fotoliul de la Casa Alba e departe de a fi transata. Desi s-a anuntat castigator cand voturile nici nu erau toate numarate, candidatul republican Donald Trump insinueaza tot mai mult ca au.

Cine este Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al SUA. Care a fost primul sau mesaj dupa anuntul castigarii alegerilor alaturi de Joe Biden

Pentru prima data in istoria SUA, aceasta tara va avea o femeie vicepresedinte, pe Kamala Harris, in varsta de 56 de ani, care va fi de asemenea prima persoana de culoare in aceasta functie, scrie AFP. La putin timp dupa anuntul presei americane ca Joe Biden l-a invins pe Donald Trump, Harris a publicat un mesaj pe Twitter, adresat americanilor.

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden: Astept sa consolidam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat sambata seara pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care televiziunile locale il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

BARACK OBAMA: Nu as putea fi mai mandru sa il felicit pe noul nostru presedinte, Joe Biden

Fostul presedinte Barack Obama a emis o declaratie prin care ii felicita pe Joe Biden si pe Kamala Harris, scrie CNN.

Cine se bucura, in Europa, de victoria lui Joe Biden la Casa Alba si cine sunt cei deloc incantati

Europa rasufla usurata. Donald Trump a pierdut alegerile. Victoria in alegerile prezidentiale din SUA a democratului Joe Biden a fost imediat salutata de liderii europeni, in frunte cu Angela Merkel si Emmanuel Macron. insa liderii Ungariei, Poloniei si Marii Britanii nu sunt prea fericiti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )