Libnet.ro
UNICEF

00:08

Obiectiv ACL Bihor: 60.000 se semnaturi pentru Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Obiectiv ACL Bihor: 60.000 se semnaturi pentru Klaus Iohannis

Alianta Crestin-Liberala si-a propus sa adune 60. 000 de semnaturi pentru sustinerea lui Klaus Iohannis la presedintia Romaniei. in acest sens, in Oradea au fost amplasate patru corturi unde simpatizantii actualului primar al Sibiului pot sa-si arate sustinerea. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Dupa ce castig alegerile il voi numi pe Catalin Predoiu premier

Candidatul ACL la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, in cadrul reuniunii Ligii alesilor locali ai PNL si PDL, ca isi doreste sa castige alegerile prezidentiale pentru a aduce la conducerea tarii o guvernare de dreapta care sa faca din Romania o tara prospera. El a mai spus ca il va numi pe pe Catalin Predoiu in functia de prim-ministru, relateaza Agerpres.

Ioan Oltean: Klaus Iohannis este un candidat excelent pentru Cotroceni

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, a anuntat, vineri, ca ACL nu isi va schimba candidatul pentru alegerile prezidentiale deoarece Klaus Iohannis este un candidat excelent, iar orice discutii pe aceasta tema.

Klaus Iohannis: Dupa ce castig alegerile prezidentiale il voi numi premier pe Catalin Predoiu

Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, vorbind despre scenariul in care va castiga alegerile pentruCotroceni, ca va schimba Guvernul, iar CatalinPredoiu va fi numit premier,.

Klaus Iohannis s-a relaxat la o bere la Oktoberfest dupa vizita din Poiana Brasov. A declarat ca este nevoie de schimbarea guvernului dupa alegeri

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Brasov, ca este nevoie ca, dupa ce va castiga prezidentialele, sa aiba loc schimbarea Guvernului Ponta, pentru a avea ocazia de a-l propune ca prim-ministru pe Catalin Predoiu, actualul prim-vicepresedinte PDL, scrie Mediafax. Dupa intalninerea politica din Poiana Brasov, liderul PNL a facut o vizita la Oktoberfest unde s-a relaxat la o bere.

Ponta ii acuza pe Traian Basescu, Klaus Iohannis si Vasile Blaga pentru esecul privind portofoliul de comisar european (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa presedintelui Traian Basescu, declarand, joi, in cadrul sedintei de Guvern, spunand ca acesta a sabotat alaturi de Klaus Iohannis si Vasile Blaga primirea.

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna: A fost la Grivco

Vicepremierul Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna, acesta sustinand ca presedintele PNL a fost in 2009 la Grivco, relateaza HotNews. Potrivit lui Dragnea, vizita lui Iohannis la Grivco a avut.

Raspunsul surprinzator al lui Klaus Iohannis la intrebarea Cate articole are Constitutia?

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost intrebat, sambata, la Brasov, cate articole are Constitutia, el replicand ca nu raspunde la astfel de provocari si precizand ca este obisnuit, ca dascal, sa.

Noi dezvaluiri despre afacerile lui Klaus Iohannis: Aeroportul International Sibiu, un proiect in care s-au aruncat pe fereastra 100 milioane euro

Dupa scandalul aparut in jurul averii imobiliare impresionante a lui Klaus Iohannis, noi informatii privind o alta lucrare de proportii coordonata de liderul PNL, in Sibiu, au fost facute publice, scrie PS.

Primul termen in dosarul in care este contestata alegerea lui Klaus Iohannis la sefia PNL

Vineri a avut loc primul termen in dosarul in care un primar liberal contesta alegerea lui Klaus Iohannis la sefia Partidului National Liberal, potrivit denuntatorului, ediulul Danut Badau. Primarul liberal.

Dragnea: Klaus Iohannis l-a facut presedinte pe Traian Basescu

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat de tradare pe Klaus Iohannis, despre care sustine ca l-a ajutat pe presedintele Traian Basescu sa ajunga presedintele Romaniei, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )