Libnet.ro
UNICEF

01:05

Occidentalii incearca sa il inlature pe Vladimir Putin: Din fericire, nu este o confruntare militara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Occidentalii incearca sa il inlature pe Vladimir Putin: Din fericire, nu este o confruntare militara

Occidentalii utilizeaza conflictul ucrainean pentru a izola Rusia, a asfixia economia sa si a-l inlatura pe Vladimir Putin de la putere, a acuzat astazi purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov, intr-un interviu pentru un. continuă pe Wall-Street Ro

Kremlinul acuza Occidentul ca incearca sa il inlature pe Vladimir Putin de la putere

Occidentalii utilizeaza conflictul ucrainean pentru a izola Rusia, a asfixia economia sa si a-l inlatura pe Vladimir Putin de la putere, a acuzat miercuri purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov, intr-un interviu pentru saptamanalul Argumenti i Fakti. Pentru a zadarnici aceste planuri, Kremlinul nu a stat cu mainile in san, ci a luat masuri.

Occidentalii incearca sa il inlature pe Vladimir Putin de la putere. Afla cine face aceasta afirmatie

Purtatorul de cuvant al presedintelui rus, Dmitri Peskov, afirma intr-un interviu ca occidentalii utilizeaza conflictul ucrainean pentru a-l inlatura pe Vladimir Putin, informeaza Mediafax.

Rusia se pregateste de razboi. Anuntul facut de Vladimir Putin ameninta marile puteri

Rusia isi va intari fortele armate pentru a-si putea apara suveranitatea in fata tarilor ce ar putea ameninta Moscova. Este anuntul facut de presedintele Vladimir Putin, care a evitat sa dezvaluie cine.

Financial Times: Rusia poate incepe un razboi in Balcani. Vladimir Putin face presiuni

Zona Balcanilor poate deveni alta arena pentru jocurile politice ale presedintelui Vladimir Putin, este de parere analistul bulgar Ivan Krastev. Intr-un articol publicat in Financial TImes, el atrage atentia cititorilor.

Occidentul se foloseste de conflictul din Ucraina pentru a-l alunga pe Vladimir Putin de la putere - Dmitri Peskov

Occidentul foloseste conflictul ucrainean pentru a izola Rusia, a-i asfixia economia si pentru a-la lunga pe Vladimir Putin de la putere, a acuzat miercuri purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov, intr-un interviu acordat unui ziar rusesc si citat de AFP.

Petro Porosenko: Vladimir Putin nu va avea nimic de la Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat, miercuri, in cadrul unui interviu, ca omologul sau rus, Vladimir Putin, nu va avea nimic de la Ucraina, relateaza AFP. Nu ii voi acorda nicio posibilitate.

Vladimir Putin va efectua o vizita de lucru in Ungaria pe 17 februarie

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, va efectua o vizita de lucru in Ungaria, pe data de 17 februarie, a anuntat, miercuri, ministrul ungar de Externe Peter Szijjarto, citat de Mediafax. in timpul acestei vizite,.

Vladimir Putin, la granita cu Romania. Presedintele rus si-a anuntat oficial vizita

Presedintele rus, Vladimir Putin, a face o vizita de lucru in Ungaria la 17 februarie, a declarat miercuri ministrul ungar de Externe, citat de MTI. Putin va avea intrevederi cu premierul ungar Viktor Orban, a.

Lovitura primita astazi de Vladimir Putin: Economia Rusiei a intrat oficial in criza

Dupa luni intregi in care Vladimir Putin sfida sanctiunile Occidentului si promitea razbunare, economia Rusiei primeste o noua lovitura. Agentia de evaluare financiara Moodys a scazut ratingul Rusiei cu.

Rovana Plumb: Cea mai mare pensie din Romania este de 28.852 lei

In randul pensionarilor romani, diferenta dintre un om bogat si un simplu cetatean se numara in multe zerouri. Pensia cea mai mare din Romania este de 28. 852 lei, a afirmat ministrul Muncii, Rovana Plumb, la.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )