Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oferta din Turcia pentru Rusescu

Online Sport Online Sport,
Oferta din Turcia pentru Rusescu

Atacantul Raul Rusescu s-a alaturat echipei nationale pentru amicalele cu Albania si Algeria, dar jucatorul care apartine de Sevilla nu duce lipsa de oferte pentru a-si schimba locul de muna in aceasta vara. continuă pe Online Sport

Ministerul Sanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva un copil de 11 ani

MinisterulSanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva viata unei fetite de 11 ani care sufera de purpura trombocitopenica, boala ce determina scaderea dramatica.

DGAF a dat amenzi de peste 1,3 milioane lei si a inchis 43 firme in piata Obor din capitala pentru neemiterea bonului fiscal

Inspectorii Directiei Generala Antifrauda Fiscala DGAF) au dispus amenzi de peste 1,3 milioane de lei si au inchis 43 de firme in complexul Obor din Capitala, pentru incalcarea obligativitatii emiterii.

Investitie de 511 milioane dolari a Ford Otosan in Turcia, pentru Transit Courier si Tourneo Courier

Ford Otosan, companie mixta formata de Ford Motor Company si Koc Holding, a inceput oficial productia modelelor Transit Courier de marfa) si Tourneo Courier de persoane) intr-o uzina complet noua, Yenikoy, Turcia, in urma unor investitii de 511 milioane dolari. Constructia uzinei a durat 16 luni, a anuntat Ford.

Romania are al doilea cel mai redus cost din regiune pentru infiintarea unui SRL

Romania se afla pe locul al doilea in regiune in ceea ce prive and ste costurile pentru infiin and tarea unei societa and ti cu raspundere limitata SRL), ca aport la capitalul social, respectiv 45 de euro, potrivit unui studiu realizat de Accace, transmite un comunicat remis redactiei.

Grupul francez Accor cumpara 97 de hoteluri din Europa pentru 900 milioane de euro

Accor, cel mai mare grup hotelier european, a anuntat marti ca a ajuns la un acord pentru preluarea a 97 hoteluri 12. 878 de camere) pe care le opereaza deja in Europa pentru aproximativ 900 milioane de euro, transmite Reuters.

Radu Stroe: Am fost exclus din PNL pentru ca am dorit mentinerea USL, pastrarea PNL la guvernare

Radu Stroe a anuntat luni, dupa delegatia permanenta a PNL, ca a fost exclus din partid, precizand ca motviatia acestei decizii a fost faptul ca el a dorit ca partidul sa ramana in USL si la guvernare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )