Libnet.ro
UNICEF

09:00

Oferta Electrica a fost vanduta integral pe ambele transe. Joi aflam cat va incasa statul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oferta Electrica a fost vanduta integral pe ambele transe. Joi aflam cat va incasa statul

Oferta publica initiala IPO) a Electrica a fost vanduta integral si pe transa investitorilor de retail si pe transa institutionalilor, au declarat pentru WALL-STREET. RO surse apropiate ofertei. Joi, 26 iunie, intermediarii ofertei vor comunica intr-o. continuă pe Wall-Street Ro

Investitorii mici si-au facut treaba la oferta Electrica

Micii investitori au luat cu asalt oferta Electrica, in primele cinci zile in care beneficiau de un discount de 5% fata de pretul final. Per total, transa mica 7% din oferta) a inregistrat subscrieri de 40,9 milioane de actiuni, fiind suprasubscrisa de 3,3 ori.

Oferta Electrica este suprasubscrisa cu doua zile inainte de a se incheia

Vanzarea de actiuni ale Electrica atrage un interes ridicat din partea investitorilor locali si internationali, care au subscris in numar mare in cadrul celei mai mari oferte publice initiale din Romania, a declarat presedintele Raiffeisen Capital Investment, Dana Mirela Ionescu, pentru Bloomberg.

Oferta Electrica este suprasubscrisa cu doua zile inainte de a se incheia

Vanzarea de actiuni ale Electrica atrage un interes ridicat din partea investitorilor locali si internationali, care au subscris in numar mare in cadrul celei mai mari oferte publice initiale din Romania, a declarat presedintele Raiffeisen Capital Investment, Dana Mirela Ionescu.

Premiere si stangacii la oferta Electrica

Statul vinde 51% din Electrica, printr-o majorare de capital, oferind publicului 177,18 milioane de actiuni noi, valoarea ofertei fiind cuprinsa intre aproximativ 1,949 miliarde lei 443,3 milioane euro) si 2,392 miliarde lei 544,1 milioane euro).

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )