Libnet.ro
UNICEF

11:30

Oferta Electrica este suprasubscrisa cu doua zile inainte de a se incheia

Adevărul Adevărul,
Oferta Electrica este suprasubscrisa cu doua zile inainte de a se incheia

Vanzarea de actiuni ale Electrica atrage un interes ridicat din partea investitorilor locali si internationali, care au subscris in numar mare in cadrul celei mai mari oferte publice initiale din Romania, a declarat presedintele Raiffeisen Capital Investment, Dana Mirela Ionescu, pentru Bloomberg. continuă pe Adevărul

Oferta Electrica este suprasubscrisa cu doua zile inainte de a se incheia

Vanzarea de actiuni ale Electrica atrage un interes ridicat din partea investitorilor locali si internationali, care au subscris in numar mare in cadrul celei mai mari oferte publice initiale din Romania, a declarat presedintele Raiffeisen Capital Investment, Dana Mirela Ionescu.

Investitorii mici si-au facut treaba la oferta Electrica

Micii investitori au luat cu asalt oferta Electrica, in primele cinci zile in care beneficiau de un discount de 5% fata de pretul final. Per total, transa mica 7% din oferta) a inregistrat subscrieri de 40,9 milioane de actiuni, fiind suprasubscrisa de 3,3 ori.

5-6 iulie: doua zile de pedalat la evenimentul ProSport Cu Bicicleta La Munte. Targoviste este inclus in traseu

ProSport continua seria evenimentelor sportive dedicate pasionatilor de sport si de miscare, care doresc sa evadeze din rutina zilnica si sa aiba un stil de viata activ si sanatos. Astfel, propunerea ProSport Cu Bicicleta La Munte imbina ideea de miscare cu ineditul unui eveniment de doua zile, ce se afla la a doua editie.

Mirela Ionescu, Raiffeisen: Interes foarte mare pe transa institutionalilor la oferta Electrica. Cum se va inchide cel mai mare IPO din Romania?

La o saptamana dupa startul celei mai mari oferte publice initiale IPO) de pe Bursa de Valori Bucuresti, micii investitori si-au subscris deja de trei ori actiunile alocate, in vreme ce pe transa marilor fonduri de investitii interesul este foarte.

Oferta Electrica a fost vanduta integral pe ambele transe. Joi aflam cat va incasa statul

Oferta publica initiala IPO) a Electrica a fost vanduta integral si pe transa investitorilor de retail si pe transa institutionalilor, au declarat pentru WALL-STREET. RO surse apropiate ofertei. Joi, 26 iunie, intermediarii ofertei vor comunica intr-o.

Premiere si stangacii la oferta Electrica

Statul vinde 51% din Electrica, printr-o majorare de capital, oferind publicului 177,18 milioane de actiuni noi, valoarea ofertei fiind cuprinsa intre aproximativ 1,949 miliarde lei 443,3 milioane euro) si 2,392 miliarde lei 544,1 milioane euro).

Politia a retinut peste 400 de permise si a dat 9.600 de amenzi in doua zile, in urma raziilor si filtrelor

Peste 370 de infractiuni au fost constatate de politisti, in trei zile, in urma actiunilor desfasurate pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea climatului de ordine si siguranta publica. / Politistii au aplicat peste 9. 600 de sanctiuni contraventionale, dintre care aproximativ 8. 000 la regimul rutier.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )