Libnet.ro
UNICEF

22:00

Oferta de munca din Rusia lui Putin: 700 de dolari ca sa il injuri de 135 ori pe Obama

România Liberă România Liberă,
Oferta de munca din Rusia lui Putin: 700 de dolari ca sa il injuri de 135 ori pe Obama

In razboiul informational cu Occidentul, Rusia foloseste sute de oameni, bine platiti pentru a comenta si posta in mediul virtual, sub diverse pseudonime si de pe conturi false cu scopul de a propaga mesaje pro-Kremlin. Unul dintre acesti indivizi a explicat mecanismul de propaganda al Rusiei. continuă pe România Liberă

Presa: Descinderi la o fabrica de ciocolata din Rusia detinuta de Petro Porosenko

Echipaje ale politiei ruse au inconjurat o fabrica de ciocolata din Rusia apartinand companiei Rosen, detinuta de presedintele ucrainean Petro Porosenko, transmite Radio Free Europe.

FOTO: Unde si-a ingropat comorile VLADIMIR PUTIN si ce gasesti daca te STRECORI intr-o BAZA MILITARA AVIATICA din RUSIA

O baza militara aviatica ruseasca din apropiere de Sankt Petersburg a fost extinsa recent pentru a putea gazdui mai multe avioane si elicoptere vechi.

Angela Merkel: UE trebuie sa sustina tarile dependente masiv de livrarile de resurse energetice din Rusia

Cancelarul german Angela Merkel a declarat in timpul conferintei Securitatea europeana si conflictul din Ucraina, desfasurata la Universitatea din Helsinki, ca Uniunea Europeana trebuie sa sustina.

Un vulcan din Rusia a aruncat la 10 km in aer un nor de cenusa. Sunt semnele unei eruptii MAJORE!

Vulcanul Shiveluch, din estul Peninsulei Kamchatka Rusia), a aruncat in aer, noaptea trecuta, cenusa si praf vulcanic, pana la o inaltime de peste 10 km, relateaza TASS. Potrivit datelor seismice, vulcanul.

Ion Cristoiu: Arestarile din ultimul timp, izvorate, toate, din inhatarea coruptilor, seamana cu cele din Rusia lui Gogol

Jurnalistul Ion Cristoiu isi incepe articolul publicat duminica pe blogul personal cu o comparatie intre arestarile DNA din Romania si arestarile din Rusia lui Gogol. Arestarile din ultimul timp,.

Rafale puternice de vant in mai multe state din Europa: Cel putin cinci persoane au murit din cauza intemperiilor (VIDEO)

Partea de nord a Europei se confrunta cu rafale puternice de vant care ajung in unele zone la intensitatea unui uragan, informeaza Euronews. Cel putin cinci persoane au murit in urma intemperiilor. Doi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )