Libnet.ro
UNICEF

07:30

Oficial american, despre imunitatea parlamentarilor: Justitia trebuie lasata sa-si faca treaba in cazurile penale

România Liberă România Liberă,
Oficial american, despre imunitatea parlamentarilor: Justitia trebuie lasata sa-si faca treaba in cazurile penale

George Kent, oficial american, expert in anti-coruptie, este de parere ca parlamentarii au un rol important in procesul democratic si unele actiuni trebuie protejate, dar justitia trebuie sa poata sa-si faca treaba in cazurile penale, a declarat, intrebat de refuzul Parlamentului roman de a ridica imunitatea unor membri. continuă pe România Liberă

Oficial american anticoruptie, despre parlamentarii care-si apara colegii penali: Judiciarului trebuie sa-i fie permis sa judece

Parlamentarii din Romania n-ar trebui sa impiedice justitia sa analizeze si sa judece cazurile penale, transmite George Kent, coordonator anticoruptie in cadrul Biroului pentru Europa si Eurasia in cadrul Departamentului de Stat american. Miercuri, parlamentarii au decis ridicarea imunitatii lui Darius Valcov, fostul ministru de Finante, dar l-au scapat pe senatorul PSD Dan Sova de arest.

Ambasada SUA despre votul Senatului in cazul Sova: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv

Ambasada SUA la Bucuresti arata intr-o declaratie pentru HotNews. ro ca Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv pentru a evita tragerea la raspundere a unor persoane. Solicitata sa comenteze votul Senatului in cazul cererii DNA pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova, Ambasada SUA arata ca nu comentam cu privire la cazuri individuale, dar consideram ca un principiu de baza al democratiei este faptul ca toti oamenii sunt egali in fata legii.

Parlamentul European solicita detalii despre imunitatea lui Dan Nica

Palamentul European cere diverse precizari privind imunitatea lui Dan Nica din Romania, in vederea avizarii urmaririi penale a acestuia. Procedurile sunt similare, atat in Parlamentul European cat si cel al.

General NATO, despre situatia din Ucraina: Trebuie analizate toate optiunile

Alianta Nord-Atlantica se arata preocupata de situatia din estul Ucrainei, motiv pentru care subliniaza ca trebuie analizate toate optiunile, inclusiv cea a trimiterii de armament defensiv, a declarat comandantul fortelor NATO din Europa, generalul american Philip Breedlove, conform Mediafax.

General american, despre presiunile rusesti asupra Romaniei cu privire la scutul antiracheta

Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei si Poloniei din cauza sistemului antiracheta NATO, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO din Europa, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )