Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oktal.ro: Vanzarile de smartphone-uri au crescut cu 400%, anul trecut. Ce prefera romanii?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oktal.ro: Vanzarile de smartphone-uri au crescut cu 400%, anul trecut. Ce prefera romanii?

Vanzarile de smartphone-uri in cazul magazinului online de electroIT Oktal. ro au crescut cu 400% in 2013, fata de anul precedent, romanii preferand in general terminale moderne de la LG, Samsung si Nokia. continuă pe Wall-Street Ro

Oktal.ro: Vanzarile de smartphone-uri au crescut cu 400%, anul trecut

Magazinul online Oktal. ro a inregistrat, in 2013, o crestere de 400% la nivelul vanzarilor de smartphone-uri, conform unui comunicat de presa.

Smartphone-urile Nokia devin obiect vestimentar

Printr-o intorsatura de evenimente neasteptate, un numar semnificativ de telefoane Nokia Lumia au ajuns sa fie folosite sub forma de fusta. Desi imaginea de mai sus nu este cea mai concludenta dovada cand vine vorba de producatorul telefoanelor folosite, este evident ca vorbim de un numar semnificativ de smartphone-uri in format de fusta. Cu siguranta nu este nici prima si nici ultima oara cand lumea modei si a tehnologiei s-au intercalat cu rezultate spectaculoase. Cea mai recenta dovada a acestui [].

Gartner: Smartphone-urile depasesc pentru prima data vanzarile de telefoanele mobile clasice

Vanzarile de smartphone-uri au depasit pentru prima data numarul telefoanelor mobile clasice in 2013, arata o statistica a companiei de cercetare Gartner .

Vanzarile Biofarm au crescut cu circa 12%, iar profitul, cu 21,7%

Vanzarile producatorului farmaceutic Biofarm BIO) au crescut, anul trecut, cu aproximativ 12%, la 117,57 milioane lei 26,6 milioane euro), iar profitul a urcat cu 21,7%, pana la la 25,61 milioane lei 5,8 milioane euro), conform unui anunt publicat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )