Libnet.ro
UNICEF

22:00

Oligarhii din Fidesz, in spatele suspendarii celui mai mare cotidian din Ungaria?

Adevărul Adevărul,
Oligarhii din Fidesz, in spatele suspendarii celui mai mare cotidian din Ungaria?

Vestea incetarii aparitiei de pe o zi pe alta a cotidianului de stanga Nepszabadsag, ziar cu cel mai mare tiraj din Ungaria, i-a socat nu numai pe angajatii redactiei a caror activitate a incetat imediat, ci si opinia publica interna si internationala. Opozitia din Ungaria, o parte a societatii civile si cititorii cotidianului presupun ca este o manevra cu implicarea indirecta a Guvernului Fidesz si a premierului Viktor Orban. continuă pe Adevărul

Weekend-ul celui mai mare eveniment de sport de masa din Romania: Maratonul a crescut de 14 ori in opt ani

Valeria Racila van Groningen, omul care a pus Bucurestiul intr-o companie selecta, alaturi de orase precum Boston, New York, Londra sau Paris povesteste cum a trecut de la sub 1. 000 de alergatori in 2008 la peste 14. 000, cat sunt asteptati in acest weekend in Piata Constitutiei.

Cea mai mare banca de creier din lume: Peste 9.000 de mostre au trecut prin aceasta institutie (FOTO)

Harvard Brain Tissue Resource Center HBTRC) este numele celui mai mari depozit de creier uman din lume, prin acest institut trecand peste 9. 000 de de mostre de la fondare in 1987 si pana in.

Aparitia celui mai important ziar de opozitie din Ungaria a fost suspendata. Proteste in strada

Publicarea celui mai important cotidian de opozitie ungar, Nepszabadsag, a fost suspendata, a anuntat sambata proprietarul sau, grupul Mediaworks, starnind ingrijorari cu privire la libertatea pr.

Publicitate excelenta a Romaniei peste hotare: Cel mai mare lant de supermarket din Elevetia si-a filmat reclama in Sighisoara (VIDEO)

Migros, cea mai mare companie de retail din Elvetia, a fost filmata la Sighisoara. Onoarea pentru oras si pentru tara noastra este cu atat mai mare cu cat compania face parte dintre cei mai mari.

Neurologi: Riscul unui accident vascular cerebral la tineri este tot mai mare, din cauza stilului modern de viata, cu somn putin si alimentatie dezechilibrata

Riscul unui accident vascular cerebral la tineri este tot mai mare, din cauza stilului modern de viata, cu somn putin, alimentatie dezechilibrata si ore multe petrecute in fata calculatorului.

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, Nepszabadsag, si-a suspendat activitatea; angajatii vorbesc de un puci

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, Nepszabadsag, a anuntat ca isi suspenda activitatea, iar mai multi jurnalisti si politicieni de opozitie au pus decizia pe seama presiunilor guvernamentale, relateaza BBC News.

VIDEO Ungaria: Principalul ziar de opozitie din tara, inchis din motive economice. Circa 2000 de oameni au protestat la Budapesta

Publicarea celui mai mare ziar de opozitie din Ungaria, Nepszabadsag, a fost suspendata, a anuntat sambata grupul care detine publicatia, starnind ingrijorari cu privire la libertatea presei in Ungaria, potrivit AFP.

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, suspendat. Jurnalistii spun ca e un puci guvernamental

Nepszabadsag, cel mai important ziar de opozitie din Ungaria si-a incetat temporar activitatea, mai multi jurnalisti de opozitie afirmand ca hotararea s-a luat la presiunea guvernului, relateaza BBC News preluat de mediafax.

O zi neagra pentru presa. Cel mai mare ziar de opozitie la adresa premierului din Ungaria, iNCHIS (FOTO)

Cel mai important cotidian de opozitie din Ungaria a fost inchis, a anuntat sambata proprietarul sau. Faptul ca ziarul Nepszabadsag a fost inchis a creat ingrijorare cu privire la.

INTERVIU Tora Vasilescu, actrita: M-au criticat de parca avortul meu a fost cea mai mare crima

Actrita Tora Vasilescu 65 de ani) povesteste cum a luat premii pentru recitare in copilarie, cum si-a ajutat parintii si cum s-a confruntat cu decretul din 1966, care interzicea avortul. isi aminteste si de momente nostime de la filmari si de la repetitii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )