Libnet.ro
UNICEF

12:00

OMV aloca 55 milioane de euro pentru acoperirea pierderilor legate de Nabucco Vest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV aloca 55 milioane de euro pentru acoperirea pierderilor legate de Nabucco Vest

Compania OMV a inregistrat, in al doilea trimestru, un provizion de 55 milioane de euro, in urma deprecierii activelor legate de proiectul Nabucco Vest, dupa ce consortiul care dezvolta exploatarea Sah Deniz din Azerbaijan a selectat alt gazoduct ca ruta de export catre Europa, transmite Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Cat va cheltui OMV pentru acoperirea pierderilor legate de Nabucco Vest.

OMV a inregistrat in trimestrul al doilea un provizion special de 55 milioane euro, rezultat din deprecierea activelor legate de proiectul Nabucco Vest, dupa ce consortiul care dezvolta exploatarea Sah Deniz din Azerbaijan a selectat alt gazoduct ca ruta de export catre Europa, informeaza Mediafax. Nu au fost inregistrate costuri speciale nete in rezultatul operational. Provizioanele speciale nete pe partea financiara au totalizat 55 milioane euro, rezultand din deprecierea activelor in .

OMV pierde 55 mil. euro dupa anularea proiectului Nabucco

OMV a inregistrat in trimestrul al doilea un provizion special de 55 milioane euro, rezultat din deprecierea activelor legate de proiectul Nabucco Vest, dupa ce consortiul care dezvolta exploatarea Sah Deniz din Azerbaijan a selectat alt gazoduct ca.

Corectii financiare de 21 milioane euro pentru 57 de proiecte din domeniul energiei regenerabile/ Adrian Ciocanea, secretar de stat: sumele vor fi suportate din bugetul de stat

Fondurile aferente Programului Cresterea Competitivitatii Economice - componenta referitoare la realizarea si modernizarea de noi capacitati de producere a energiei electrice si termice, prin valorificarea resurselor regenerabile, vor suferi o corectie de 5% aplicata cererilor de rambursare care se vor depune de acum incolo, pana la finalizarea proiectelor. Hotararea de Guvern a fost publicata in Monitorul Oficial nr. In total, este vorba de circa 97 milioane lei, adica aproximativ 21 milioane euro.

Corectii financiare de pana la 21 milioane euro pentru 57 de proiecte din domeniul energiei regenerabile/ Adrian Ciocanea, secretar de stat: sumele vor fi suportate din bugetul de stat

Fondurile aferente Programului Cresterea Competitivitatii Economice - componenta referitoare la realizarea si modernizarea de noi capacitati de producere a energiei electrice si termice, prin valorificarea resurselor regenerabile, vor suferi o corectie de 5% aplicata cererilor de rambursare care se vor depune de acum incolo, pana la finalizarea proiectelor. Hotararea de Guvern a fost publicata in Monitorul Oficial nr. In total, pana la finalul derularii proiectelor, suma s-ar putea ridica la 97 milioane lei, adica aproximativ 21 milioane euro.

Cosmote Romania va primi un credit de 225 mil. euro pentru reteaua 4G de la BERD si alte sapte banci

Cosmote Romania va primi de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si alte 7 banci o finantare de 225 milioane euro pentru reinnoirea licentelor si indeplinirea obligatiilor de plata pentru spectrul alocat serviciilor mobile 4G,.

Francezii de la AS Monaco au oferit 10 milioane de euro pentru portarul Rui Patricio

Francezii de la AS Monaco au depus, marti, o oferta in valoare de zece milioane de euro pentru Rui Patricio, portarul celor de la Sporting Lisabona, potrivit Mediafax. in varsta de 25 de ani, Rui Patricio are 23 de.

Unda verde de la Consiliul Concurentei pentru finantarea economiei sociale cu 200 milioane euro

Autoritatea de Management a Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane AM-POSDRU) a primit deja unda verde din partea Consiliului Concurentei pentru deblocarea sumei de 200 milioane euro care poate fi folosita, pana la 31 decembrie 2013, pentru finantarea proiectelor de economie sociala.

Cargill si TTS investesc 15 milioane euro

Cargill si Transport Trade Services TTS) vor investi 15 milioane euro in terminalul pentru cereale Canopus Star, aflat in portul Constanta, proiectul urmand sa extinda capacitatea operationala a unitatii de la 50. 000 de tone la 110. 000 tone.

Profit net de 317 milioane de euro pentru Phlips, in al doilea trimestru

Gigantul olandez Philips a inregistrat, in al doilea trimestru, un profit net de 317 milioane de euro, care s-a triplat comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, relateaza AFP.

Netcity: Neplata chiriei pentru cablurile de pe stalpi a adus Capitalei pierderi de 20 milioane euro

Bugetul Capitalei a pierdut in ultimii patru ani peste 20 milioane de euro pentru ca operatorii telecom nu au platit chirie pentru utilizarea stalpilor ca suport de retele de telecomunicatii, a declarat, pentru Mediafax, directorul general al Netcity Telecom, Adrian Florea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )