Libnet.ro
UNICEF

14:00

OMV pierde 55 mil. euro dupa anularea proiectului Nabucco

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OMV pierde 55 mil. euro dupa anularea proiectului Nabucco

OMV a inregistrat in trimestrul al doilea un provizion special de 55 milioane euro, rezultat din deprecierea activelor legate de proiectul Nabucco Vest, dupa ce consortiul care dezvolta exploatarea Sah Deniz din Azerbaijan a selectat alt gazoduct ca. continuă pe Wall-Street Ro

OMV aloca 55 milioane de euro pentru acoperirea pierderilor legate de Nabucco Vest

Compania OMV a inregistrat, in al doilea trimestru, un provizion de 55 milioane de euro, in urma deprecierii activelor legate de proiectul Nabucco Vest, dupa ce consortiul care dezvolta exploatarea Sah Deniz din Azerbaijan a selectat alt gazoduct ca ruta de export catre Europa, transmite Realitatea. net.

Cosmote Romania va primi un credit de 225 mil. euro pentru reteaua 4G de la BERD si alte sapte banci

Cosmote Romania va primi de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si alte 7 banci o finantare de 225 milioane euro pentru reinnoirea licentelor si indeplinirea obligatiilor de plata pentru spectrul alocat serviciilor mobile 4G,.

Carturesti investeste 1 mil. euro in trei noi librarii

Lantul de librarii se va extinde din toamna cu trei noi locatii in zona de nord a Capitalei si in Ploiesti, investitia ridicandu-se la circa un milion de euro.

Pambac ia un credit de 9 mil. euro pentru investitii in magazine si productie

Banca Transilvania a acordat un credit de aproape 40 milioane lei peste 9 milioane euro) companiei de morarit si panificatie Pambac Bacau, care va folosi banii pentru investitii in reteaua de magazine si modernizarea liniilor de fabricatie, scrie.

Penitenciarele au strans datorii de peste 3 MIL. euro. Nu a fost achitat nici mobilierul retro achizitionat

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a acumulat datorii de peste trei milioane de euro, dintre care mai bine de un milion de euro reprezinta datorii catre furnizorii de energie electrica, gaze, apa, societatile de cablu si cele de.

Investitie de 15 mil. euro intr-un terminal pentru cereale din portul Constanta

Cargill si Transport Trade Services TTS) vor investi 15 milioane de euro in terminalul pentru cereale Canopus Star, aflat in portul Constanta.

Managerul general al Stelei a fost amendat cu 400 de euro, dupa ce a agresat o echipa de jurnalisti la Skopje

Managerul general al echipei Steaua, Mihai Stoica, a fost amendat cu 25. 000 de denari, aproximativ 400 de euro, urmand sa suporte si cheltuielile de judecata, dupa ce a agresat o echipa ProTV in Macedonia, acolo.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )