Libnet.ro
UNICEF

16:30

Managerul general al Stelei a fost amendat cu 400 de euro, dupa ce a agresat o echipa de jurnalisti la Skopje

Antena3 Antena3,
Managerul general al Stelei a fost amendat cu 400 de euro, dupa ce a agresat o echipa de jurnalisti la Skopje

Managerul general al echipei Steaua, Mihai Stoica, a fost amendat cu 25. 000 de denari, aproximativ 400 de euro, urmand sa suporte si cheltuielile de judecata, dupa ce a agresat o echipa ProTV in Macedonia, acolo. continuă pe Antena3

Managerul echipei FC Steaua a fost amendat pentru vatamare corporala

Managerul general al echipei FC Steaua, Mihai Stoica, a fost amendat, in Macedonia, cu 400 de euro, pentru vatamare corporala, arata sursele de presa.

Mihai Stoica, amendat de Tribunalul din Skopje dupa ce a agresat o jurnalista - MM a pledat vinovat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost amendat, marti, de Tribunalul din Skopje cu aproximativ 400 de euro) dupa ce a agresat o jurnalista a Protv-ului inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). Oficialul stelist va plati si cheltuielile de judecata.

VIDEO Mihai Stoica, amendat de Tribunalul din Skopje dupa ce a agresat o jurnalista - MM a pledat vinovat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost amendat, marti, de Tribunalul din Skopje - Macedonia cu aproximativ 400 de euro) dupa ce a agresat o jurnalista a Protv-ului inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). Oficialul stelist va plati si cheltuielile de judecata.

Contractul pentru constructia autostrazii Nadlac-Arad a fost reziliat. Decizia CNADNR, dupa falimentul Alpine Bau

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a reziliat contractul de proiectare si executie a lotului 2, de 16,6 km, al tronsonului de autostrada Nadlac - Arad, dupa falimentul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )