Libnet.ro
UNICEF

18:00

Managerul echipei FC Steaua a fost amendat pentru vatamare corporala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Managerul echipei FC Steaua a fost amendat pentru vatamare corporala

Managerul general al echipei FC Steaua, Mihai Stoica, a fost amendat, in Macedonia, cu 400 de euro, pentru vatamare corporala, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Managerul echipei FC Steaua a fpst amendat pentru vatamare corporala

Managerul general al echipei FC Steaua, Mihai Stoica, a fost amendat, in Macedonia, cu 400 de euro, pentru vatamare corporala, arata sursele de presa.

Managerul general al Stelei a fost amendat cu 400 de euro, dupa ce a agresat o echipa de jurnalisti la Skopje

Managerul general al echipei Steaua, Mihai Stoica, a fost amendat cu 25. 000 de denari, aproximativ 400 de euro, urmand sa suporte si cheltuielile de judecata, dupa ce a agresat o echipa ProTV in Macedonia, acolo.

Managerul Stelei, Mihai Stoica, amendat in Macedonia dupa violentele asupra unei jurnaliste

Managerul clubului FC Steaua, Mihai Stoica, a pledat vinovat in Macedonia cand a fost confruntat cu acuzele de violenta si injurii aduse asupra sa, primid o amenda de 2. 500 de dolari. De asemenea, MM Stoica v.

Victorie contestata a echipei Steaua.

Steaua si-a adjucat cu greu victoria in prima etapa a noului sezon, intr-un meci cu Ceahlaul pe care l-a dominat autoritar in prima jumatate de ora. Desi conducea cu 2-0 dupa primele 27 de minute de joc, gratie reusitelor lui Adi Popa si Georgievski, echipa din Ghencea a smuls nemtenilor cu mari emotii cele trei puncte, dupa golul marcat de Emil Jula spre finele primei reprize si ocaziile uriase ratate de moldoveni in pragul finalului de partida. Dezamagit de caderea echipei, Reghecampf i-a .

INEDIT. Un sportiv american a fost ARESTAT pentru ca a LATRAT la un caine al politiei.

Jucatorul echipei de fotbal american Florida Gators, Antonio Morrison, a fost arestat in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a latrat catre un caine al politiei si apoi a opus rezistenta politistului care dorea sa il retina, informeaza Mediafax. Potrivit sursei citate, un echipaj al politiei a raspuns unui apel privind un incident la un hotel din Gainsville aflat alaturi de un club de noapte. In momentul in care politistul William A. Arnold investiga un vehicul ce facea obiectul .

Faze tari: Ce pozitii sexuale impunea Biserica in Evul Mediu; Un jucator de fotbal american a fost arestat pentru ca a latrat la un caine al politiei; Si-au regasit tatal la 22 de ani dupa ce l-au declarat mort. Sunt gay, el este iubitul meu

Tratament inedit: dau 250 dolari ca sa li se puna melci pe fata. Un tratament cosmetic cu melci vii care se tarasc pe fata clientelor reprezinta o noua moda in saloanele de infrumusetare. Bizarul tratament. Un smecher cu Touareg a batut o soferita care i-a franat brusc in fata pentru a evita lovirea unui copil! Barbatul a urmarit-o si a batut-o in trafic - Politia nu face nimic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )