Libnet.ro
UNICEF

14:00

OMV Petrom finalizeaza modernizarea rafinariei Petrobrazi

B1 B1,
OMV Petrom finalizeaza modernizarea rafinariei Petrobrazi

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, anunta finalizarea cu succes a programului de modernizare a rafinariei Petrobrazi, derulat in perioada 2010-2014. continuă pe B1

OMV Petrom a finalizat modernizarea rafinariei Petrobrazi

OMV Petrom, producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a anuntat finalizarea cu succes a programului de modernizare a rafinariei Petrobrazi, derulat in perioada 20 10-2014, ce a presupus investitii totale de circa 600 milioane euro.

Petrom a incheiat modernizarea de 600 milioane de euro a rafinariei Petrobrazi. Capacitatea de rafinare a scazut, dar s-a majorat productia de motorina

Petrom a incheiat procesul de modernizare a rafinariei Petrobrazi, dupa investitii de 600 milioane de euro derulate in perioada 2010-2014.

ExxonMobil si OMV Petrom incep forajul sondei Domino-2 in Marea Neagra

ExxonMobil si OMV Petrom SA OMV Petrom) anunta inceperea forajului la sonda Domino-2 in zona de mare adancime a blocului Neptun, in sectorul romanesc al Marii Negre. Datele colectate in timpul programului de foraj vor fi utilizate pentru a evalua dimensiunea si viabilitatea comerciala a zacamantului de gaze descoperit de sonda de explorare Domino-1, in anul 2012, se arata intr-un comunicat al Petrom.

ExxonMobil si OMV Petrom incep forajul sondei Domino-2 in sectorul romanesc al Marii Negre

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, o filiala a corpora and tiei Exxon Mobil, and si OMV Petrom SA OMV Petrom) anun and ta inceperea forajului la sonda Domino-2 in zona de mare adancime a blocului Neptun, in sectorul romanesc al Marii Negre, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

OMV Petrom: productia de hidrocarburi, declin usor in T2

OMV Petrom SNP) a inregistrat o scadere a productiei de hidrocarburi in T2, cu 2,7%, fata de perioada similara a anului trecut, la 180. 000 barili echivalent petrol pe zi, in timp ce vanzarile de gaze naturale si electricitate au inregistrat un declin.

OMV Petrom si ExxonMobil lanseaza un nou foraj in Marea Neagra

Companiile americana si austriaca OMV Petrom si ExxonMobil au anuntat ca vor icepe un nou foraj in Marea Neagra la mare adancime intr-un perimetru in care cele doua companii au gasit gaze in anul 2012.

ExxonMobil si OMV Petrom incep forajul sondei Domino-2 in sectorul romanesc al Marii Negre

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, o filiala a corporatiei Exxon Mobil, si OMV Petrom SA au anuntat, luni, intr-un comunicat de presa, inceperea forajului la sonda Domino-2 in zona de mare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )