Libnet.ro
UNICEF

08:00

OMV Petrom investeste 42 milioane de euro pentru redezvoltarea zacamantului Independenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV Petrom investeste 42 milioane de euro pentru redezvoltarea zacamantului Independenta

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom va investi 42 milioane euro in perioada 2012-2016, in judetul Galati, pentru redezvoltarea zacamantului de titei Independenta FRD Independenta Faza 1). continuă pe Ziarul Bursa

OMV Petrom investeste 42 de milioane de euro pentru redezvoltarea zacamantului Independenta din judetul Galati

OMV Petrom continua investitiile pentru productia de hidrocarburi in Romania. In judetul Galati, investitiile se concentreaza pe redezvoltarea zacamantului de titei Independenta FRD Independenta Faza 1). Proiectul presupune investitii de circa 42 milioane euro in perioada 2012-2016. In urma acestei investitii se deblocheaza rezerve suplimentare de titei.

OMV Petrom investeste 42 de milioane de euro pentru redezvoltarea zacamantului din judetul Galati

OMV Petrom deruleaza un proiect de investitii de circa 42 milioane euro pentru redezvoltarea zacamantului de titei Independenta, scrie Agerpres. Proiectul a inceput in 2012 si urmeaza sa se finalizeze.

OMV Petrom investeste 365 milioane de euro pentru a mari productia de gaze din judetul Gorj

OMV Petrom are in derulare trei proiecte majore de investitii din judetul Gorj, informeaza compania printr-un comunicat de presa. Cele trei proiecte au o valoare cumulata de aproximativ 365 milioane de euro, din care 310 milioane de euro au fost deja investite. Investitiile din ultimii ani au transformat judetul Gorj in regiunea cu cea mai mare productie de gaze din portofoliul OMV Petrom, sustine compania.

Petrom investeste 42 mil. euro in redezvoltarea unui zacamant din Galati

OMV Petrom a anuntat vineri ca va investi, pana in 2016, 42 de milioane de euro in redezvoltarea zacamantului Independenta din judetul Galati, in urma caruia se vor debloca rezerve suplimentare de titei, scrie Mediafax .

OMV Petrom investeste aproape 365 milioane euro in productia de gaze din Gorj

OMV Petrom prezinta trei proiecte majore de investitii din judetul Gorj, cu o valoare cumulata de aproximativ 365 milioane de euro, din care 310 milioane de euro au fost deja investite, arata un comunicat remis azi redactiei.

Cele mai spectaculoase compensatii salariale ale unor manageri nemti. 11 milioane euro pentru 0 secunde lucrate in firma

Pentru cine lucreaza 'normal', ca angajat la patron sau la stat, cifrele de mai jos sunt de basm. Sau de cosmar. Ele reflecta compensatiile salariale primite de managerii germani ai unor concerne pentru ce n-au facut, sau pentru ce au facut in asa fel ca firma sa vrea sa scape mai repede de ei. S-ar putea zice ca asa scrie in contract.

Cele mai tari compensatii salariale ale unor manageri nemti. 11 milioane euro pentru 0 secunde lucrate in firma

Pentru cine lucreaza normal, ca angajat la patron sau la stat, cifrele de mai jos sunt de basm. Sau de cosmar. Ele reflecta compensatiile salariale primite de managerii germani ai unor concerne pentru ce n-au facut, sau pentru ce au facut in asa fel ca firma sa vrea sa scape mai repede de ei. S-ar putea zice ca asa scrie in contract. S-ar mai putea zice insa si ca aceste manevre sunt in parte dubioase, cum a fost compensatia platita de firma Schaeffler unui manager care n-a lucrat in firma o zi.

Autostrada A3 Comarnic - Brasov a fost scoasa din nou la licitatie, incepand cu loturile de capat: 71 de milioane de euro pentru 10 km

Autostrada A3 Comarnic - Brasov, a carei concesiune controversata a picat in urma cu o luna, a fost scoasa la licitatie publica de data aceasta, incepand cu primele loturi dinspre cele doua capete. Este vorba de 4 km dinspre Comarnic si circa 6 km dinspre Rasnov spre Cristian Brasov), pentru care Compania de Autostrazi estimeaza un cost de circa 71 de milioane de euro. Primul lot, cel care ocoleste Comarnicul, ar trebui sa fie conexat cu DN1 la capete conform documentatiei, insa proiectele ilustrative nu indica vreun nod rutier in zona de nord, acolo unde orice conexiune ar presupune un pod rutier suplimentar care sa traverseze raul Prahova, linia de Cale Ferata si, eventual, DN1.

IAR Brasov vrea sa atraga de pe bursa 12 milioane euro pentru modernizarea productiei

Compania de stat pentru reparatii si mentenanta aeronavelor IAR Brasov IARV) ar putea atrage de pe bursa de la Bucuresti 11-12 milioane de euro pentru modernizarea si achizitia unor utilaje, daca va deveni furnizor pentru noua fabrica pe care Airbus Helicopters o va construi in judetul Brasov.

OMV Petrom Marketing a primit unda verde pentru instalarea a zece noi benzinarii pe autostrazile din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a semnat un contract cu societatea OMV Petrom Marketingpentru instalarea a zece noi benzinarii pe autostrazile din tara noastra, opt dintre acestea situandu-se pe autostrada A1, pe tronsoanele dintre Nadlac si Sibiu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )