Libnet.ro
UNICEF

08:30

Petrom investeste 42 mil. euro in redezvoltarea unui zacamant din Galati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Petrom investeste 42 mil. euro in redezvoltarea unui zacamant din Galati

OMV Petrom a anuntat vineri ca va investi, pana in 2016, 42 de milioane de euro in redezvoltarea zacamantului Independenta din judetul Galati, in urma caruia se vor debloca rezerve suplimentare de titei, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

OMV Petrom investeste 42 de milioane de euro pentru redezvoltarea zacamantului Independenta din judetul Galati

OMV Petrom continua investitiile pentru productia de hidrocarburi in Romania. In judetul Galati, investitiile se concentreaza pe redezvoltarea zacamantului de titei Independenta FRD Independenta Faza 1). Proiectul presupune investitii de circa 42 milioane euro in perioada 2012-2016. In urma acestei investitii se deblocheaza rezerve suplimentare de titei.

OMV Petrom investeste 42 de milioane de euro pentru redezvoltarea zacamantului din judetul Galati

OMV Petrom deruleaza un proiect de investitii de circa 42 milioane euro pentru redezvoltarea zacamantului de titei Independenta, scrie Agerpres. Proiectul a inceput in 2012 si urmeaza sa se finalizeze.

OMV Petrom investeste 42 milioane de euro pentru redezvoltarea zacamantului Independenta

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom va investi 42 milioane euro in perioada 2012-2016, in judetul Galati, pentru redezvoltarea zacamantului de titei Independenta FRD Independenta Faza 1).

OMV Petrom investeste 365 milioane de euro pentru a mari productia de gaze din judetul Gorj

OMV Petrom are in derulare trei proiecte majore de investitii din judetul Gorj, informeaza compania printr-un comunicat de presa. Cele trei proiecte au o valoare cumulata de aproximativ 365 milioane de euro, din care 310 milioane de euro au fost deja investite. Investitiile din ultimii ani au transformat judetul Gorj in regiunea cu cea mai mare productie de gaze din portofoliul OMV Petrom, sustine compania.

OMV Petrom investeste aproape 365 milioane euro in productia de gaze din Gorj

OMV Petrom prezinta trei proiecte majore de investitii din judetul Gorj, cu o valoare cumulata de aproximativ 365 milioane de euro, din care 310 milioane de euro au fost deja investite, arata un comunicat remis azi redactiei.

Iulian Dascalu construieste un ansamblu imobiliar de 220 mil. euro in Timisoara. Cum arata proiectul din vestul tarii

Grupul de companii Iulius, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu, va investi 220 de milioane de euro in ansamblul multifunctional Openville din Timisoara, si va cuprinde inclusiv spatii de birouri, cea mai inalta cladire din Romania, de retail si.

Farmacia Tei mizeaza pe o crestere de 50% in acest an, la peste 36 mil. euro: vanzarile online si Bebe Tei, motor de crestere a business-ului in 2015

Farmacia Tei, lantul de farmacii cu cele mai mari vanzari pe unitate din Romania, mizeaza in acest an pe o crestere a afacerilor cu peste 50%, la peste 36 de milioane de euro, asta dupa ce la finele anului trecut compania a raportat un business de.

De ce vrea IAR Brasov sa atraga de pe bursa 11-12 mil. euro

Compania de stat pentru reparatii si mentenanta aeronavelor IAR Brasov IARV) ar putea atrage de pe bursa de la Bucuresti 11-12 milioane de euro pentru modernizarea si achizitia unor utilaje, daca va deveni furnizor pentru noua fabrica pe care Airbus.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )