Libnet.ro
UNICEF

12:00

ONU: Statul Islamic tortureaza si ucide copii in Irak

B1 B1,
ONU: Statul Islamic tortureaza si ucide copii in Irak

Comitetul ONU pentru Drepturile Copilului a anuntat, joi, ca jihadistii din cadrul gruparii Stat Islamic SI) tortureaza si ucid copii in Irak, fapte care pot fi catalogate drept crime de razboi, relateaza. continuă pe B1

ONU: Statul Islamic decapiteaza, crucifica si ingroapa copii de vii

Un raport socant dat publicitati de Comitetul pentru Drepturile Copilului din cadrul Organizatiei Natiunilor Unite ONU) sustine ca militantii Statului Islamic au decapitat, au crucificat si au ingropat de vii copii. Aceste fapte vor fi catalogate drept crime de razboi.

Raport ONU: Gruparea Stat Islamic tortureaza si ucide copii in Irak

Un raport ONU arata ca jihadistii din cadrul gruparii Stat Islamic SI) tortureaza si ucid copii in Irak, fapte care pot fi catalogate drept crime de razboi, informeaza Euronoews. Conform.

Statul Islamic ameninta Franta prin intermediul videoclip in care se face referire la Francois Hollande. Sectia antiteroism a Parchetului din Franta deschide ancheta

Sectia antiterorism a Parchetului din Paris a deschis, vineri, o ancheta dupa difuzarea unui videoclip, in limba franceza, de catre gruparea Statul Islamic, in care acestia amenintau cu actiuni.

Mii de persoane au iesit in strada in Iordania, impotriva gruparii Statul Islamic: Ne vom razbuna

Mii de persoane, inclusiv regina Rania, au defilat, vineri, la Amman pentru condamnarea executiei pilotului iordanian de catre gruparea Statul Islamic, pe care guvernul a promis sa o distruga, informeaza.

Iordania a executat doi jihadisti, dupa ce un pilot al sau a fost ars de viu, intr-o cusca, de gruparea extremista Statul Islamic

Iordania a executat miercuri in zori doi jihadisti irakieni, printre care si prizoniera relamata de gruparea terorista Statul Islamic, ca represalii dupa executarea unui pilot iordanian de catre SI, ars de viu intr-o cusca, anunta AFP.

Statul Islamic, noi amenintari la adresa Frantei

Grupul fundamentalist Statul Islamic a lansat noi amenintari la adresa Frantei, sustinand, intr-o inregistrare video difuzata astazi pe forumuri islamiste si jihadiste, ca are mii de adepti gata de atac in aceasta tara, transmite AFP.

Statul Islamic a difuzat o inregistrare video in care un pilot militar iordanian este ars de viu. Iordania va executa jihadista irakiana incarcerata pe care voia sa o elibereze in schimbul pilotului

Militantii gruparii teroriste Statul Islamic au difuzat marti o inregistrare video care arata, sustin acestia, un pilot militar iordanian capturat in decembrie 2014 fiind ars de viu, transmite Reuters. Serviciile de informatii americane verifica autenticitatea inregistrarii.

Statul Islamic, noi AMENINTARI la adresa Frantei. Musulmanii indemnati sa ii ia la tinta pe cei care au defilat la marsul solidaritatii

Grupul Statul Islamic a formulat noi amenintari impotriva Frantei, sustinand, intr-o inregistrare video difuzata marti pe forumuri islamiste si jihadiste, ca are mii de adepti in aceasta tara si ca .

Grupul Statul Islamic lanseaza, intr-o inregistrare video, noi amenintari la adresa Frantei

Grupul Statul Islamic a formulat noi amenintari impotriva Frantei. Membri ai gruparii apar intr-o inregistrare video, difuzata pe forumuri islamiste si jihadiste, sustinand ca au mii de adepti in Franta si.

Grupul Statul Islamic lanseaza noi amenintari la adresa Frantei

Grupul Statul Islamic a formulat noi amenintari impotriva Frantei. Membri ai gruparii apar intr-o inregistrare video, difuzata pe forumuri islamiste si jihadiste, sustinand ca au mii de adepti in Franta si.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )