Libnet.ro
UNICEF

10:00

Raport ONU: Gruparea Stat Islamic tortureaza si ucide copii in Irak

Antena3 Antena3,
Raport ONU: Gruparea Stat Islamic tortureaza si ucide copii in Irak

Un raport ONU arata ca jihadistii din cadrul gruparii Stat Islamic SI) tortureaza si ucid copii in Irak, fapte care pot fi catalogate drept crime de razboi, informeaza Euronoews. Conform. continuă pe Antena3

FBI avertizeaza: Gruparea Stat Islamic recruteaza adolescenti si femei pe retelele de socializare

Seful diviziei antiterorism a FBI, Michael Steinbach, a declarat intr-un interviu acordat CNN ca gruparea Stat Islamic recruteaza tineri adolescenti dar si femei in Statele Unite. Sunt ingrijorat in.

Pentagonul: Petrolul nu mai reprezinta principala sursa de venit pentru gruparea Stat Islamic

Amiralul John Kirby, secretarul de presa al Pentagonului, a afirmat, marti, ca vanzarea petrolului pe piata neagra nu mai reprezinta principala sursa de venit pentru gruparea terorista Stat Islamic,.

Gruparea Stat Islamic a ucis 50 de ostatici anul acesta

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a ucis 50 de ostatici anul acesta in Siria pe care i-a acuzat ca l-au insultat pe Dumnezeu, de spionaj sau ca ar fi fost luptatori inamici, a informat miercuri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), relateaza Reuters, citat de Agerpres.

ONU: Statul Islamic tortureaza si ucide copii in Irak

Comitetul ONU pentru Drepturile Copilului a anuntat, joi, ca jihadistii din cadrul gruparii Stat Islamic SI) tortureaza si ucid copii in Irak, fapte care pot fi catalogate drept crime de razboi, relateaza.

Gruparea Stat Islamic are mii de adepti in Franta. Toti sunt pregatiti sa comita noi atentate

Teroristii ISIS lanseaza noi amenintari la adresa Frantei, intr-o serie de inregistrari postate pe internet. Miscarea jihadista ar avea mii de adepti in Hexagon si cu totii sunt gata sa comita noi.

Cancerul numit Stat islamic din Irak (ISI)

Oribilele executii publice, precum si exacerbarea terorismului international, pun pe tapet tot mai acut chestiunea Statului islamic din Irak ISI). Nu e deloc clar ce fel de stat este ISI si cat de islamic este acest asa zis stat islamic.

O ostatica americanca a fost ucisa in raidurile iordaniene efectuate in Siria, sustine grupul Stat Islamic

Organizatia terorista Stat Islamic sustine ca o ostatica americanca a fost omorata intr-un raid aerian iordanian efectuat pe teritoriul Siriei, relateaza Sky News. Ostatica de 26 de ani a murit dupa ce.

Steaguri ale organizatiei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria, arborate pe case din Bosnia-Hertegovina

Steaguri ale organizatiei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria SIIS) au fost arborate pe case din localitatea bosniaca Gornja Maoca, relateaza site-ul postului B92. Locuitorii din Gornja Maoca, sat situat in.

Steaguri ale organizatiei teroriste Stat Islamic, arborate pe case din Bosnia-Hertegovina

Steaguri ale organizatiei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria SIIS) au fost arborate pe case din localitatea bosniaca Gornja Maoca, relateaza site-ul postului B92. Locuitorii din Gornja Maoca, sat situat in.

Armata franceza a creat o celula de criza pentru contracararea propagandei grupului Stat Islamic

Autoritatile franceze au creat o celula de criza menita sa contracareze campania de propaganda a organizatiei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria SIIS), relateaza ziarul Le Monde, preluat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )