Libnet.ro
UNICEF

01:06

Operatie Victor Ponta. Carje, repaos, fizioterapie. Recuperare grea pentru premier. Minimum trei saptamani departe de Guvern

Adevărul Adevărul,
Operatie Victor Ponta. Carje, repaos, fizioterapie. Recuperare grea pentru premier. Minimum trei saptamani departe de Guvern

Operatie Victor Ponta. Timp de trei saptamani, premierul Victor Ponta nu va avea voie sa calce si sa se sprijine pe piciorul la care a fost operat de medicii turci zilele trecute, sustine doctorul Ion Codorean, cel care l-a si insotit pe seful Guvernului la spitalul Medipol din Istanbul, unde a a avut loc interventia. continuă pe Adevărul

Operatie Victor Ponta. Carje, repaos, fizioterapie. Recuperare grea pentru premier. Minim trei saptamani departe de Guvern

Operatie Victor Ponta. Timp de trei saptamani, premierul Victor Ponta nu va avea voie sa calce si sa se sprijine pe piciorul la care a fost operat de medicii turci zilele trecute, sustine doctorul Ion Codorean, cel care l-a si insotit pe seful Guvernului la spitalul Medipol din Istanbul, unde a a avut loc interventia.

Recuperare grea pentru premier: carje, repaos, fizioterapie.Minimum trei saptamani departe de Guvern

Timp de trei saptamani, premierul Victor Ponta nu va avea voie sa calce si sa se sprijine pe piciorul la care a fost operat de medicii turci zilele trecute, sustine doctorul Ion Codorean, cel care l-a si insotit pe seful Guvernului la spitalul Medipol din Istanbul, unde a a avut loc interventia.

Liviu Dragnea: Victor Ponta va avea nevoie de o perioada de recuperare de trei sau patru saptamani

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat PSD) Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Botosani, ca premierul Victor Ponta va avea nevoie de o perioada de recuperare de pana la patru saptamani, transmite Agerpres. Dragnea a precizat ca seful Executivului se afla in imposibilitatea de a pune piciorul operat in pamant si acuza dureri foarte mari. El sustine ca interventia chirurgicala din Turcia a fost grea si complexa si ca a fost un succes.

Medicul care l-a insotit pe Victor Ponta pentru operatia din Turcia: Premierul nu are voie sa mearga la Guvern trei saptamani

Medicul roman Ion Bogdan Codorean, cel care l-a insotit pe Victor Ponta pentru operatia la care a fost suspus acesta in Turcia, a spus intr-un interviu pentru Gandul ce s-a intamplat in timpul operatiei suferite de premierul Romaniei si ce trebuie sa faca primul ministru dupa operatie. Potrivit acestuia, Victor Ponta nu ar trebui sa mearga la Guvern in urmatoarele trei saptamani.

VIDEO Cum a anuntat Victor Ponta inca de pe 10 iunie ca va pleca la Baku

Victor Ponta si-a anuntat inca de pe 10 iunie, la inceputul sedintei de Guvern, plecarea la Baku, insa instiintarea sa a trecut total neobservata. Doamna ministru Szabo care, probabil, o sa plecati inaintea noastra la Baku, sa le urati sportivilor nostri succes. Venim si ii sustinem cu tot ce putem, da?, a declarat Ponta, pe 10 iunie, la inceputul sedintei de Guvern. Aceasta inseamna ca isi programase din timp plecarea la Baku, in ciuda deciziei liderilor europeni de boicota deschiderea Jocurilor Europene, din cauza problemelor din Azerbaidjan legate de respectarea drepturilor omului. Reamintim ca Victor Ponta a fost surprins in preajma presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, vineri, 12 iunie, la Baku.

Victor Ponta, critici dure din PSD. De ce s-au suparat pesedistii pe premier

Senatorul PSD, Serban Nicolae, a declarat marti seara este foarte deranjat de gestul premierului Victor Ponta de a pleca sa se opereze la genunchi in Turcia fara a-si informa colegii de partid. Ba ma mult, Nicolae ii reproseaza lui Victor Ponta ca trebuia sa informeze si opinia publica deoarece este prim-ministru si pentru ca astfel de informatii sunt de interes national.

Sunt Victor Ponta si nu dau doi bani pe voi!

Victor Ponta a supravietuit pana acum din punct de vedere politic doar pentru ca are in spate un urias aparat de propaganda. Zi de zi, Antena 3, RTV si celelalte guri de foc din slujba premierului au grija sa creeze in Romania o realitate paralela care sa ascunda mizeriile lui Ponta si a oamenilor din jurul sau. in aceasta ceata, in care intetionat au fost bagati oamenii simpli din aceasta tara, multi nu mai reusesc sa vada dispretul, aroganta si nesimtirea cu care suntem tratati .

Vicepremierul Gabriel Oprea preia pana vineri atributiile premierului Victor Ponta

Vicepremierul pentru securitate nationala Gabriel Oprea, ministru de Interne, va prelua temporar atributiile premierului Victor Ponta privind conducerea operativa a activitatii Guvernului, se arata intr-o decizie a prim-ministrului publicata luni dupa-amiaza in Monitorul Oficial, partea I, nr. Oprea il va inlocui pe Ponta la Palatul Victoria incepand de marti si pana vineri inclusiv.

Bloomberg, despre pasiunea lui Victor Ponta: ii plac masinile rapide. Favorita sa ar putea sa puna frana carierei sale

Pasiunea premierului Victor Ponta il face cunoscut la nivel international. Jurnalistii de la Bloomberg scriu ca premierului roman Victor Ponta ii plac masinile rapide. Favorita sa, un Mitsubishi Lancer de 300 CP.

Victor Ponta se cere in clubul dictatorilor

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku. in vreme ce toti liderii politici din Vestul Europei au boicotat evenimentul, Ponta s-a afisat alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukasenko, presedintele Belarusului, si Recep Erdogan, presedintele Turciei, politicieni certati cu principiile democratiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )