Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Cum a anuntat Victor Ponta inca de pe 10 iunie ca va pleca la Baku

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum a anuntat Victor Ponta inca de pe 10 iunie ca va pleca la Baku

Victor Ponta si-a anuntat inca de pe 10 iunie, la inceputul sedintei de Guvern, plecarea la Baku, insa instiintarea sa a trecut total neobservata. Doamna ministru Szabo care, probabil, o sa plecati inaintea noastra la Baku, sa le urati sportivilor nostri succes. Venim si ii sustinem cu tot ce putem, da?, a declarat Ponta, pe 10 iunie, la inceputul sedintei de Guvern. Aceasta inseamna ca isi programase din timp plecarea la Baku, in ciuda deciziei liderilor europeni de boicota deschiderea Jocurilor Europene, din cauza problemelor din Azerbaidjan legate de respectarea drepturilor omului. Reamintim ca Victor Ponta a fost surprins in preajma presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, vineri, 12 iunie, la Baku. continuă pe Hotnews

Azerbaidjan: Victor Ponta a participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost prezent vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan, alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukasenko, presedintele Belarusului, si.

Cozmin Gusa, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Avem un prim-ministru care vireaza altfel decat scrie in strategia de securitate a Romaniei. Asta este pericolul real la Victor Ponta

Consultantul politic Cozmin Gusa a criticat prezenta prim-ministrului Victor Ponta, vineri, la deschiderea Jocurilor europene de la Baku, din Azerbaidjan, alaturi de Vladimir Putin si Aleksandr Lukasenko, catalogand decizia premierului ca fiind un gest de sfidare la adresa eforturilor romanilor si a institutiilor statului de a da semnale credibile ca suntem parteneri de incredere ai Uniunii Europene si ai Statelor Unite ale Americii.

Avocata premierului Victor Ponta, la DNA

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA, scrie stiripesurse. ro. Potrivit unor surse, premierul ar trebui sa ajunga si el la DNA. Loredana Radu, avocata premierului, a mai fost la sediul DNA si.

Azerbaidjan: Victor Ponta a participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku

Premierul Victor Ponta a fost prezent vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan, alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukasenko, presedintele Belarusului, si.

Mars de protest impotriva lui Victor Ponta, la Pitesti

PNL Arges organizeaza astazi, intre orele 11 si 14,un mars de protest impotriva prim-ministrului Victor Ponta, ca urmare a refuzului acestuia de a demisiona dupa acuzatiile formulate de DNA la adresa lui.

Victor Ponta, la Parlament: Sigur ca am emotii. E motiune de cenzura

Ajuns la Palatul Parlamentului pentru a participa la dezbaterea motiunii de cenzura depusa de PNL, premierul Victor Ponta a declarat ca are emotii. Sigur ca am emotii. E motiune de cenzura, a declarat.

FOTO VIDEO Liberalii au protestat in strada la Alba Iulia, cerand demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 200 de persoane, lideri politici, primari, consilieri judeteni si consilieri locali din partea PNL, s-au adunat vineri, 12 iunie 2015, in fata Prefecturii Alba pentru a solicita demisia premierului Victor Ponta. Protestul a fost organizat in paralel cu dezbaterea motiunii de cenzura a opozitiei in Parlament.

Klaus Iohannis, intrebat cum va mai coabita cu Victor Ponta: E buna intrebarea. Inca nu am un raspuns

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, intrebat cum va mai coabita cu premierul Victor Ponta, in conditiile in care nu il informeaza in ceea ce priveste politica externa, un atribut exclusiv al Presedintiei, ca nu are deocamdata un raspuns. Seful statului a precizat ca a aflat de vizita premierului la Baku din surse, dupa ce a plecat si ca nu a vorbit cu acesta in ultimele doua zile.

Pe cine mai minte Victor Ponta?

A supravietuit motiunii de cenzura, datorita unei opozitii moi si unor aliante inca tari, dar continua sa minta in fata jurnalistii si cetatenii. Victor Ponta merge mai departe, dar zurgalaii DNA se aud in spatele sau mai tare decat oricand.

VIDEO Pamflet muzical cu dedicatie pentru Victor Ponta. Ansamblul Liviu Dragnea din Teleorman: Da la cluburi in Dubai, Viorele, Viorele, la duba cu saij da cai

Facemvirale. ro, un serviciu multimedia de marketing, publicitate si promovare online, a lansat zilele trecute un pamflet muzical in care il ironizeaza pe premierul Victor Ponta, urmarit penal in dosarul Turceni - Rovinari pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani. Realizatorii au folosit melodia Fire-ai tu sa fii de murg a cantaretului de muzica populara Liviu Vasilica, originar - asemenea lui Liviu Dragnea - din Teleorman, punandu-i insa versuri in care fac referire la situatia premierului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )