Libnet.ro
UNICEF

17:30

Operatiunile fortelor speciale in centrul comercial din Nairobi S-AU iNCHEIAT. ...

România Liberă România Liberă,
Operatiunile fortelor speciale in centrul comercial din Nairobi S-AU iNCHEIAT. ...

UPDATE: Bilantul incidentelor armate care au avut loc intr-un centru comercial din Nairobi este de 67 de morti, dintre care 61 de civili si sase agenti ai fortelor de ordine, anunta presedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, conform Mediafax. _ _ _ _ _ Operatiunea fortelor de ordine impotriva militantilor islamisti care au comis atacul intr-un centru comercial din Nairobi s-a incheiat, anunta, la Adunarea Generala a ONU, presedintele Kenyei, Uhuru Kanyatta, precizand ca pierderile suferite sunt . continuă pe România Liberă

Operatiunile fortelor speciale in centrul comercial din Nairobi S-AU iNCHEIAT.

Operatiunea fortelor de ordine impotriva militantilor islamisti care au comis atacul intr-un centru comercial din Nairobi s-a incheiat, anunta, la Adunarea Generala a ONU, presedintele Kenyei, Uhuru Kanyatta, precizand ca pierderile suferite sunt imense, transmite Mediafax. I-am umilit si invins pe agresori, a declarat presedintele Kenyei, precizand ca cinci teroristi au fost impuscati mortal de fortele de ordine, iar 11 suspecti sunt in detentie.

Forte speciale israeliene, in centrul comercial din Nairobi.

Forte speciale israeliene au patruns in centrul comercial din Nairobi luat cu asalt de un comando islamist, pentru a salva ostaticii si ranitii, a afirmat duminica o sursa din cadrul serviciilor de securitate pentru AFP, conform Mediafax. Israelienii tocmai au intrat si salveaza ostaticii si ranitii, a declarat aceasta sursa sub acoperirea anonimatului, adaugand ca fortele speciale au ajuns duminica dimineata la Nairobi. Centrul comercial de lux Westgate Mall este cunoscut ca fiind in .

Mai multi americani si o britanica, printre atacatorii de la centrul comercial din Nairobi

Doi sau trei americani si o britanica s-au aflat printre persoanele care au atacat centrul comercial Westgate, la Nairobi, omorand cel putin 60 de persoane, a declarat, luni, ministrul kenyan de Externe, Amina.

ATAC KENYA. Islamistii: Detinem in continuare ostatici in viata in centrul comercial din ...

Comandoul islamist inarmat, care a luat cu asalt, sambata, un centru comercial din Nairobi, detinea in continuare, marti dimineata, ostatici in viata, afirma pe noul lor cont de Twitter islamistii somalezi shebab, care au revendicat atacul, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si ATAC KENYA: Autoritatile au anuntat ca au preluat controlul asupra centrului comercial Ostaticii care sunt detinuti de mujahedini in interiorul centrului comercial) Westgate sunt inca in viata, socati dar .

ATAC KENYA: Mai multi ostatici au fost eliberati din centrul comercial din Nairobi.

Politia kenyana a afirmat luni ca a salvat mai multi ostatici din centrul comercial Westgate din Nairobi, precizand ca, dupa exploziile puternice auzite, confruntarile continua, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Tocmai am reusit sa salvam cativa ostatici, a declarat pe Twitter seful politiei kenyene, David Kimaiyo, fara sa precizeze numarul persoanelor salvate. Castigam din ce in ce mai mult teren in fata atacatorilor, a afirmat el. Citeste si VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de .

ATAC KENYA: O parte a acoperisului centrului comercial din Nairobi s-a prabusit.

O parte a acoperisului centrului comercial Westgate din Nairobi, in care s-a blocat de patru zile un comando islamist, s-a prabusit marti dupa un incendiu violent, au declarat surse concordante pentru AFP, conform Mediafax. Citeste si ATAC KENYA. Islamistii: Detinem in continuare ostatici in viata in centrul comercial din Nairobi Potrivit unei surse din cadrul serviciilor de securitate din Kenya si unui pompier, o parte a parcarii aeriene a centrului comercial s-a prabusit, structura fiind .

Atentat sangeros asupra unui centru comercial din Nairobi, Kenya: Cel putin 30 de morti, mai multi americani raniti. Atacul, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Cel putin 30 de persoane au fost ucise sambata intr-un atac comis asupra unui centru comercial din Nairobi, capitala Kenyei, de catre un comando inarmat, informeaza Mediafax, citand AFP. Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva centrului comercial din Nairobi.

Cel putin 20 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene, citata de AFP, atacul a fost comis de mai multe persoane.

Cel putin 30 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

UPDATE: 21:00:Numarul mortilor a ajuns la 30, relateaza AFP. Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene,.

Cel putin 13 persoane ucise intr-un atac dintr-un centru comercial din Nairobi

Cel putin 13 persoane au fost ucise si alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de persoane inarmate, a anuntat politia keniana, citata de AFP, conform.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )