Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mai multi americani si o britanica, printre atacatorii de la centrul comercial din Nairobi

Antena3 Antena3,
Mai multi americani si o britanica, printre atacatorii de la centrul comercial din Nairobi

Doi sau trei americani si o britanica s-au aflat printre persoanele care au atacat centrul comercial Westgate, la Nairobi, omorand cel putin 60 de persoane, a declarat, luni, ministrul kenyan de Externe, Amina. continuă pe Antena3

Kenya: Mai multi americani si o britanica, printre teroristii de la Nairobi

Doi sau trei americani si o britanica s-au aflat printre persoanele care au atacat centrul comercial Westgate, la Nairobi, omorand cel putin 60 de persoane, a declarat luni ministrul kenyan de Externe Amina Mohamed pentru postul public american de televiziune PSB, relateaza AFP.

Atentat sangeros asupra unui centru comercial din Nairobi, Kenya: Cel putin 30 de morti, mai multi americani raniti. Atacul, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Cel putin 30 de persoane au fost ucise sambata intr-un atac comis asupra unui centru comercial din Nairobi, capitala Kenyei, de catre un comando inarmat, informeaza Mediafax, citand AFP. Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva centrului comercial din Nairobi.

ATAC KENYA: Mai multi ostatici au fost eliberati din centrul comercial din Nairobi.

Politia kenyana a afirmat luni ca a salvat mai multi ostatici din centrul comercial Westgate din Nairobi, precizand ca, dupa exploziile puternice auzite, confruntarile continua, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Tocmai am reusit sa salvam cativa ostatici, a declarat pe Twitter seful politiei kenyene, David Kimaiyo, fara sa precizeze numarul persoanelor salvate. Castigam din ce in ce mai mult teren in fata atacatorilor, a afirmat el. Citeste si VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de .

Mai multi straini, intre care si europeni, printre victimele atacului de la Nairobi.

Mai multi straini, intre care cel putin sase europeni, se afla printre victimele atacului asupra unui centru comercial din Nairobi, transmite Mediafax. Doi francezi, trei britanici, doi canadieni, un sud-african, o sud-coreeana, o olandeza, doi indieni, un peruan si un celebru poet si om de stat ghanez, Kofi Awoonor, au decedat in atacul de la Nairobi. Cetateni americani si numerosi alti occidentali - tinte privilegiate ale atacatorilor - figureaza printre raniti. Din nefericire, una dintre .

Forte speciale israeliene, in centrul comercial din Nairobi.

Forte speciale israeliene au patruns in centrul comercial din Nairobi luat cu asalt de un comando islamist, pentru a salva ostaticii si ranitii, a afirmat duminica o sursa din cadrul serviciilor de securitate pentru AFP, conform Mediafax. Israelienii tocmai au intrat si salveaza ostaticii si ranitii, a declarat aceasta sursa sub acoperirea anonimatului, adaugand ca fortele speciale au ajuns duminica dimineata la Nairobi. Centrul comercial de lux Westgate Mall este cunoscut ca fiind in .

Kenia: Nou asalt al armatei impotriva islamistilor baricadati in centrul comercial Westgate

Un nou asalt al armatei kenyene impotriva islamistilor inarmati baricadati in centrul comercial Westgate, la Nairobi, a avut loc luni dimineata. Fortele de securitate kenyene au anuntat ca agresorii, in jur.

Kenya: Nou asalt al armatei impotriva islamistilor baricadati in centrul comercial Westgate

Un nou asalt al armatei kenyene impotriva islamistilor inarmati baricadati in centrul comercial Westgate, la Nairobi, a avut loc luni dimineata. Fortele de securitate kenyene au anuntat ca agresorii, in jur.

Kenya: Explozii puternice in centrul comercial Westgate de la Nairobi.

Trei explozii puternice au fost auzite de jurnalisti AFP luni dimineata in centrul comercial Westgate, la Nairobi, unde forte de ordine kenyene au lansat un nou asalt, in incercarea de a prelua controlul impotriva comandoului islamist baricadat de aproximativ 40 de ore in cladire, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si Infernul din Westgate, camp de lupta si executii Exploziile au urmat unor tiruri puternice, care au durat aproximativ 15 minute, au precizat jurnalisti AFP prezenti la .

Mai multi politisti, atacati de romii din Sintesti. O masina a jandarmilor a fost vandalizata

Mai multi politisti au fost atacati de romii din Sintesti. O masina a jandarmilor a fost vandalizata. Atacul a avut loc in timpul unor perchezitii. Jandarmii au tras focuri de arma dupa un suspect. Mai multe p.

Operatiunile fortelor speciale in centrul comercial din Nairobi S-AU iNCHEIAT. ...

UPDATE: Bilantul incidentelor armate care au avut loc intr-un centru comercial din Nairobi este de 67 de morti, dintre care 61 de civili si sase agenti ai fortelor de ordine, anunta presedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, conform Mediafax. _ _ _ _ _ Operatiunea fortelor de ordine impotriva militantilor islamisti care au comis atacul intr-un centru comercial din Nairobi s-a incheiat, anunta, la Adunarea Generala a ONU, presedintele Kenyei, Uhuru Kanyatta, precizand ca pierderile suferite sunt .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )