Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mai multi straini, intre care si europeni, printre victimele atacului de la Nairobi.

România Liberă România Liberă,
Mai multi straini, intre care si europeni, printre victimele atacului de la Nairobi.

Mai multi straini, intre care cel putin sase europeni, se afla printre victimele atacului asupra unui centru comercial din Nairobi, transmite Mediafax. Doi francezi, trei britanici, doi canadieni, un sud-african, o sud-coreeana, o olandeza, doi indieni, un peruan si un celebru poet si om de stat ghanez, Kofi Awoonor, au decedat in atacul de la Nairobi. Cetateni americani si numerosi alti occidentali - tinte privilegiate ale atacatorilor - figureaza printre raniti. Din nefericire, una dintre . continuă pe România Liberă

INVESTIGATIE: Mai multi membrii PSD ar fi fost implicati in fraudarea statului prin EADS.

Mai multi membrii PSD au facut parte din diferite organizatii direct legate de concernul european EADS, caruia Guvernul Romaniei i-a atribuit, in 2004, fara licitatie, un contract pentru securizarea frontierelor care a pagubit statul cu aproape un miliard de euro, potrivit unei anchete a Centrului de Investigatii Media. EADS a fost fondat de grupurile Lagardere si Daimler Chrysler, companii care aveau contracte cu mai multe firme romanesti conduse de apropiati ai Guvernului de atunci. Astfel, .

Doua persoane, intre care un lector, arestate preventiv in cazul de coruptie de la Universitatea Maritima

Doua persoane, intre care un lector de la Universitatea Maritima Constanta, au fost arestate, vineri, in cazul fraudarii examenelor din sesiunile iunie si septembrie, iar celelalte 11 persoane retinute in acest caz au primit interdictia de a parasi localitatea, scrie Mediafax.

Sapte persoane, intre care trei politisti si un jandarm, retinuti pentru furt de produse ...

Sapte persoane, intre care trei sefi de post din Politia Dambovita si un jandarm, au fost retinuti, fiind acuzati ca au furat produse petroliere din conducte magistrale si au produs un prejudiciu de aproximativ 1,2 milioane de lei, transmite Mediafax. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) - Biroul Teritorial Dambovita au destructurat un grup infractional constituit din sapte persoane, intre care trei agenti de politie si un ofiter .

Presedintele Kenyan, in DOLIU. Nepotul sau si logodnica acestuia SUNT PRINTRE VICTIMELE ATACULUI DIN NAIROBI

Presedintele kenyan Uhuru Kenyatta a anuntat, duminica dupa-amiaza, ca nepotul sau si logodnica acestuia figureaza printre cele 59 de persoane ucise in timpul atacului, inca in desfasurare, de la un.

Nepotul presedintelui kenyan si logodnica acestuia, printre victimele atacului din Nairobi

Nepotul presedintelui kenyan Uhuru Kenyatta si logodnica acestuia se afla printre cele 59 de persoane ucise in atacul de la centrul comercial din Nairobi, anuntul fiind facut chiar de presedinte, relateaza AFP.

UEFA: 32 de tari, intre care si Romania, candideaza pentru gazduirea de meciuri la CE-2020

Comitetul Executiv al UEFA a confirmat lista tarilor care vor sa gazduiasca meciuri la Campionatul European din 2020. 32 de tari sunt cadidate pentru gazduirea acestor meciuri, printre ele aflandu-se si.

Atentat sangeros asupra unui centru comercial din Nairobi, Kenya: Cel putin 30 de morti, mai multi americani raniti. Atacul, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Cel putin 30 de persoane au fost ucise sambata intr-un atac comis asupra unui centru comercial din Nairobi, capitala Kenyei, de catre un comando inarmat, informeaza Mediafax, citand AFP. Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva centrului comercial din Nairobi.

Utile: Cel mai simplu mod prin care puteti evita un infarct; Factori care agraveaza psoriazisul; Alimentele expirate nu sunt neaparat stricate

Scortisoara, aliat in lupta cu kilogramele dupa 40 de ani. In multe dintre cazuri, alimentele preferate nu se afla pe lista celor sanatoase. Acestea nu numai ca ajuta sa ne mentinem in greutate sau sa slabim, ci contin si nutrientii de care. Un alt motiv pentru care nu poti sa dormi: mirosurile neplacute. Oamenii se simt mai relaxati si dorm mai bine atunci cand sunt inconjurati de un miros placut, sustine un nou studiu. Indepartarea surselor de miros neplacut din camera de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )