Libnet.ro
UNICEF

19:00

Oprea cere Senatului sa incuviinteze urmarirea sa penala. Solicitarea, cu o ora inainte de proteste

Antena3 Antena3,
Oprea cere Senatului sa incuviinteze urmarirea sa penala. Solicitarea, cu o ora inainte de proteste

Gabriel Oprea cere reluarea votului din Senat in cazul sau. Oprea solicita Senatului sa incuviinteze urmarirea sa penala. Reactia sa vine joi, cu nici jumatate de ora inainte de. continuă pe Antena3

Marian Godina, dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: Am voie sa spun ce simt? imi e sila! Sunt momente cand imi pare rau ca sunt politist, iar seara asta e unul dintre ele

Politistul Marian Godina a avut o reactie, pe Facebook, dupa ce fostul ministru de Interne Gabriel oprea a scapat de urmarirea penala in dosarul lui Bogdan Gigina, in urma votului dat de senatori.

Radu Banciu, despre faptul ca Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: E vorba de moartea unui om si el este judecat de prietenii lui, de oamenii cu care merge la pahar. Este supefiant (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa in.

Radu Banciu, despre faptul ca Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: E vorba de moartea unui om si el este judecat de prietenii lui, de oamenii cu care merge la pahar. Este stupefiant (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa in.

DNA reactioneaza dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala prin votul celor 73 de senatori care i-au protejat imunitatea: Ancheta este blocata. Actul de justitie nu mai poate fi infaptuit

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a precizat, marti, ca decizia senatorilor de a respinge cererea privind inceperea urmaririi penale, in cazul lui Gabriel Oprea, are drept consecinta blocarea anchetei penale fata de fostul vicepremier, acuzat de procurori de ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Reactia mamei lui Bogdan Gigina, dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: Cel care sta cuminte pe bancheta din spate a masinii, nefacandu-se vinovat de nimic, traieste frumos

Mama politistului Bogdan Gigina, care a murit anul trecut, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala, in timp deschidea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, a criticat, marti, decizia senatorilor privind cererea procurorilor DNA de incepere a urmaririi penale a fostului vicepremier.

Reactia presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: intr-un stat de drept nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Seful statului, Klaus Iohannis, este profund dezamagit de votul dat, luni, de senatori, care au respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) privind incuviintarea urmaririi penale a fostului vicepremier Gabriel Oprea, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina .

Gabriel Oprea, dupa ce a scapat de urmarirea penala: Nasul lui Gigina i-a spus ca nu e bine sa vina in seara aia. Daca era un profesionist

Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa dupa ce senatorii au votat impotriva solicitarii formulate in acest sens de procurorii anticoruptie in dosarul mortii.

Oprea solicita Senatului sa reia votul si sa decida pentru urmarirea sa penala in cazul mortii lui Gigina

Gabriel Oprea solicita reluarea votului din Senat in cazul sau si le cere colegilor sa voteze pentru inceperea urmaririi sale penale pentru ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan.

Reluarea votului in cazul lui Oprea: Conducerea Senatului va cere luni punct de vedere de la comisia juridica. Chelaru (PSD), vicepresedintele Senatului: Nu ai cum regulamentar/ Cristi Danilet: Este oricand posibil sa se repete aceasta cerere, nu este ne

Biroul Permanent al Senatului va discuta in sedinta de luni solicitarea PNL de reluare a votului in cazul cererii de urmarire penala a lui Gabriel Oprea in dosarul in care este acuzat de ucidere din culpa, urmand ca senatorii sa solicite Comisiei juridice un punct de vedere cu privire la posibilitatea regulamentara a demersului. Pe de alta parte, vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru PSD), considera ca nu ai cum regulamentar sa se ajunga la acest lucru. Liberalii invoca in comunicatul de presa un precedent pe care s-a pronuntat Curtea Constitutionala, atunci cand s-a reluat votul la Legea defaimarii a lui Dragnea, cand CCR a decis ca votul poate fi reluat prin decizia plenului Camerei respective, intrucat constituie o manifestare a principiului autonomiei regulamentare a celor doua Camere ale ParlamentuluiUPDATE Vezi in text cum explica judecatorul Cristi Danilet, membru CSM, de ce se poate relua votul.

Senatul rusinii nationale! Gabriel Oprea scapa de urmarirea penala. Fostul vicepremier ramane protejat de imunitatea parlamentara, in fata procurorilor. 73 de senatori au votat impotriva cererii DNA in dosarul mortii lui Bogdan Gigina

Gabriel Oprea nu poate fi urmarit penal, au decis senatorii. in favoarea cererii DNA au fost 45 voturi pentru, 73 impotriva, iar sase senatori s-au abtinut. Oprea era acuzat de ucidere in culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )