Libnet.ro
UNICEF

16:00

Oprea solicita Senatului sa reia votul si sa decida pentru urmarirea sa penala in cazul mortii lui Gigina

B1 B1,
Oprea solicita Senatului sa reia votul si sa decida pentru urmarirea sa penala in cazul mortii lui Gigina

Gabriel Oprea solicita reluarea votului din Senat in cazul sau si le cere colegilor sa voteze pentru inceperea urmaririi sale penale pentru ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan. continuă pe B1

Protest in fata Senatului dupa votul in cazul Oprea

Se anunta un protest in Capitala dupa votul din Senat prin care Gabriel Oprea a fost scapat de urmarirea penala. Anuntul a fost postat pe Facebook, iar cateva sute de persoane si-au anuntat deja.

Oprea cere Senatului sa incuviinteze urmarirea sa penala. Solicitarea, cu o ora inainte de proteste

Gabriel Oprea cere reluarea votului din Senat in cazul sau. Oprea solicita Senatului sa incuviinteze urmarirea sa penala. Reactia sa vine joi, cu nici jumatate de ora inainte de.

Reluarea votului in cazul lui Oprea: Conducerea Senatului va cere luni punct de vedere de la comisia juridica. Chelaru (PSD), vicepresedintele Senatului: Nu ai cum regulamentar/ Cristi Danilet: Este oricand posibil sa se repete aceasta cerere, nu este ne

Biroul Permanent al Senatului va discuta in sedinta de luni solicitarea PNL de reluare a votului in cazul cererii de urmarire penala a lui Gabriel Oprea in dosarul in care este acuzat de ucidere din culpa, urmand ca senatorii sa solicite Comisiei juridice un punct de vedere cu privire la posibilitatea regulamentara a demersului. Pe de alta parte, vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru PSD), considera ca nu ai cum regulamentar sa se ajunga la acest lucru. Liberalii invoca in comunicatul de presa un precedent pe care s-a pronuntat Curtea Constitutionala, atunci cand s-a reluat votul la Legea defaimarii a lui Dragnea, cand CCR a decis ca votul poate fi reluat prin decizia plenului Camerei respective, intrucat constituie o manifestare a principiului autonomiei regulamentare a celor doua Camere ale ParlamentuluiUPDATE Vezi in text cum explica judecatorul Cristi Danilet, membru CSM, de ce se poate relua votul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )