Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ora 11:00: CSAT se reuneste intr-o sedinta ce are ca tema migratia si taierile ilegale din fondul forestier

Hotnews Hotnews,
 Ora 11:00: CSAT se reuneste intr-o sedinta ce are ca tema migratia si taierile ilegale din fondul forestier

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste marti, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea zi figurand chestiuni legate de fenomenul migratiei ilegale si masurile privind taierile ilegale din fondul forestier national. Sedinta CSAT va incepe la ora 11:00 si este reuniunea semestriala a Consiliului. continuă pe Hotnews

CSAT se reuneste marti intr-o sedinta pentru a discuta despre fenomenul migratiei si taierile ilegale de paduri

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste marti, de la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, printre temele de discutii numarandu-se fenomenul migratiei ilegale, dar si masurile pentru stoparea taierilor ilegale de paduri, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiala.

Adevarul Live, ora 13:00: Satra B.E.N.Z., despre fenomenul trap din Romania

Interviu Satra B. Lu-K Beats, Killa Fonic, Super ED, NOSFE si Keed, sau mai pe scurt Satra B. , vin la Adevarul Live de la ora 13:00 pentru a discuta despre fenomenul trap din Romania, pentru a-si exprima parerile despre rapul romanesc, dar si pentru a-si defini planurile de viitor.

Adevarul Live, ora 12.00: Ionut Stroe, despre strategia PNL de invinge PSD in Bucuresti. Ce rol va juca Traian Basescu

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, vorbeste, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre alegerile pentru Primaria Capitalei, unde exista pericolul ca partidele de dreapta sa-si imparta voturile, iar PSD sa iasa castigator. E posibila o alianta cu Traian Basescu? Poarta PNL negocieri cu Nicusor Dan? Iata doar doua intrebari la care va raspunde Ionut Stroe.

Dacian Ciolos, in plenul Camerei Deputatilor: Nu vad cum criteriile in desemnarea prefectilor intra in categoria problemelor de interes major. Numirea si eliberarea din functie a prefectilor sunt de competenta exclusiva a guvernului

Premierul Dacian Ciolos participa luni la Ora prim-ministrului, de la ora 16. 00, in plenul Camerei Deputatilor, tema dezbaterilor fiind Criteriile in desemnarea noilor prefecti, la solicitarea grupului parlamentar ALDE.

A investit 11.000 de euro intr-o plantatie de capsuni: Adevaratul profit il obtii din al treilea an

Ionel Tonea, 36 de ani, a pornit in urma cu un an o afacere in agricultura, investind 11. 000 de euro intr-o plantatie de capsuni in judetul Calarasi. El a detaliat pentru Wall-Street. ro pasii pe care cei interesati de o astfel de cultura trebuie sa-i.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )