Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ora Noua a Romaniei: Criza ucraineana dintr-o perspectiva incendiara. Bruxelles-ul, mai vinovat decat Moscova?

Adevărul Adevărul,
Ora Noua a Romaniei: Criza ucraineana dintr-o perspectiva incendiara. Bruxelles-ul, mai vinovat decat Moscova?

Anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa si posibilitatea declansarii unei crize regionale cu implicatii militare au creat premisele unei redefiniri a structurilor politice ale UE, in pragul alegerilor europene. Discursul liderilor de la Bruxelles este combatut intr-o maniera de exceptie de unul dintre cei mai apreciati analisti europeni, directorul si fondatorul institutiei Academia Diplomatica Europaea. continuă pe Adevărul

Ora 9 a Romaniei: Criza ucraineana dintr-o perspectiva incendiara. Bruxelles-ul, mai vinovat decat Moscova?

Anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa si posibilitatea declansarii unei crize regionale cu implicatii militare au creat premisele unei redefiniri a structurilor politice ale UE, in pragul alegerilor europene. Discursul liderilor de la Bruxelles este combatut intr-o maniera de exceptie de unul dintre cei mai apreciati analisti europeni, directorul si fondatorul institutiei Academia Diplomatica Europaea.

Ora 9 a Romaniei: UE este in declin. Rusia isi construieste al patrulea imperiu din istorie

Anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa si posibilitatea declansarii unei crize regionale cu implicatii militare au creat premisele unei redefiniri a structurilor politice ale UE, in pragul alegerilor europene. Irnerio Seminatore, presedintele Institutulului European de Relatii Internationale din Bruxelles, pune cartile pe masa impreuna cu Cristian Unteanu.

VIDEO Ora 9 a Romaniei: Uniunea Europeana e in declin. Rusia isi construieste al patrulea imperiu din istorie

Anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa si posibilitatea declansarii unei crize regionale cu implicatii militare au creat premisele unei redefiniri a structurilor politice ale UE, in pragul alegerilor europene. Irnerio Seminatore, presedintele Institutulului European de Relatii Internationale din Bruxelles, a pus cartile pe masa impreuna cu Cristian Unteanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )