Libnet.ro
UNICEF

14:30

Oradea si Baile Felix, pentru prima data, la cel mai mare targ international de turism din Austria

Adevărul Adevărul,
Oradea si Baile Felix, pentru prima data, la cel mai mare targ international de turism din Austria

In aceste zile, Oradea participa,alaturi de statiunea Baile Felix,la Targul International de Turism de la Viena Ferien Messe Wien, dedicat pietei austriece. Este pentru prima data candmunicipalitatea oradeanaparticipa la acest targ si, de asemenea,esteprima data cand ofertele turistice ale municipiului si statiunii Baile Felix vor fi prezentate sub forma unui pachet turistic comun complementar. continuă pe Adevărul

Epidemia Ebola: Numarul cazurilor este in scadere pentru prima data in Sierra Leone si Guinea

Numarul cazurilor de Ebola din Africa de Vest este in scadere, pentru prima data in ultimele luni, arata datele saptamanale ale ONU, potrivit BBC. Sierra Leone si Guinea au inregistrat cele mai scazute.

VIDEO Pentru prima data in ultimii 4 ani, benzina a scazut sub 5 lei/litru. Zona din Romania unde sunt cele mai mici preturi

Pentru prima data, in ultimii 4 ani, benzina a coborat sub pragul de 5 lei pe litru. Insa in functie de vad si de puterea de cumparare, romanii nu gasesc aceleasi cotatii la pompa.

Michel Sapin: Franta si-a redus cheltuielile publice pentru prima data in ultimii ani

Franta a reusit sa-si diminueze cheltuielile publice anul trecut, pentru prima data in ultimii ani, ceea ce inseamna ca este posibil ca tinta de deficit a tarii pentru 2014 sa fi fost atinsa, conform declaratiilor ministrului de Finante de la Paris, Michel Sapin.

Cel mai nou avion din lume a efectuat prima cursa comerciala pe ruta Doha-Frankfurt

Cel mai nou avion de pasageri din lume, Airbus A350, a avut primul zbor comercial astazi. Compania aeriana Qatar Airways a efectuat o cursa coemrciala din Doha, cu destinatia Frankfurt, Germania, anunta AP. Noul apa.

Sinteza Zilei. Kevin Spacey, cel mai emotionant discurs la Glorburile de Aur

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei discursul emtionant sustinut de actorul si regizorul american Kevin Spacey la Globurile de Aur. Actorul principal din serialul House of Cards a castigat pentru prima.

Cel mai usor ultrabook din lume, lansat de LG

Pentru ca produsele acompaniate de superlative absolute se vand mai bine, LG a anuntat cel mai usor ultrabook din toate timpurile. Desi cei de la LG s-ar putea sa nu fie primii care va vin in minte atunci cand vorbiti de sisteme portabile cu specificatii impresionante, cea mai recenta lansare a lor ar putea reprezenta [].

Xiaomi Mi Note este cel mai nou competitor chinezesc pentru iPhone 6 Plus

Xiaomi Mi Note este cel mai nou telefonde la compania chinezeasca, acesta urmand sa concureze pe unele piete impotriva lui iPhone 6 Plus. Despre cresterea fabuloasa de anul trecut a celor de la Xiaomi am vorbit de nenumarate ori. Compania chinezeasca a fost pentru foarte putin timp pe locul trei in topul celor mai mari [].

Dinamo a plecat in Turcia pentru turneul de pregatire. Lotul lui Teja include si cel mai nou transfer

Echipa Dinamo a plecat, miercuri, in Turcia, pentru primul stagiu de pregatire din anul 2015. Lotul pe care Teja il va avea la dispozitie va cuprinde 24 de jucatori, printre care si cel mai nou transfer al clubului.

Air France a oferit gratuit pasagerilor cel mai recent numar al revistei Charlie Hebdo

Compania aeriana Air France a oferit gratuit pasagerilor sai cel mai recent numar al revistei Charlie Hebdo, joi, dupa ce a cumparat 20. 000 de exemplare pentru a sustine publicatia in urma atacului.

Inflatia din Romania in 2014, cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii ani, de 0,83%

Inflatia din Romania a ajuns in 2014 la cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii ani, 0,83%. BNR si-a atins tinta de inflatie pentru anul ce tocmai a trecut, in conditiile in care aceasta fusese fixata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )