Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban se retrage din cursa pentru a-l sustine pe Ionannis la conducerea PNL

România Liberă România Liberă,
Orban se retrage din cursa pentru a-l sustine pe Ionannis la conducerea PNL

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, va candida la presedintia PNL, el facand acest anunt in Delegatia Permanenta, intrunita in sedinta la ora transmiterii acestei stiri, au declarat surse liberale, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis si Ioan Ghise vor candida la sefia PNL. Ludovic Orban s-a retras din cursa si il va sustine pe Iohannis

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis si senatorul liberal Ioan Ghise sunt candidaturile anuntate pentru sefia Partidului National Liberal, informeaza B1 TV. Un alt candidat la fotoliul care a fost pana de curand.

Chevron se retrage din Bulgaria

Gigantul petrolier din SUA Chevron se retrage din Bulgaria, a anuntat expertul de energie Ilian Vasilev, fost ambasador bulgar la Moscova, scrie Agerpres. Decizia nu este nicio surpriza pentru ca, dupa anul 2011, compania nu a mai avut nicio activitate la sud de Dunare, scrie Agerpres.

SURSE: Chevron se va retrage din Bulgaria

Grupul petrolier american Chevron se va retrage din Bulgaria, dupa ce, pentru cativa ani, compania nu a mai avut nicio activitate, informeaza surse de presa internationale.

Chevron se va retrage din Bulgaria

Grupul petrolier american Chevron se va retrage din Bulgaria, dupa ce, pentru cativa ani, compania nu a mai avut nicio activitate, informeaza surse de presa internationale.

Chevron se retrage din Bulgaria: Noua strategie vizeaza Polonia, Romania si Ucraina

Compania Chevron se retrage din Bulgaria, unde exploatarea de gaze de sist a fost blocata de autoritati. Potrivit Novinite, mnoua strategie in regiuni va viza Polonia, Romania si Ucraina, care asigura conditii.

Ministerul Sanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva un copil de 11 ani

MinisterulSanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva viata unei fetite de 11 ani care sufera de purpura trombocitopenica, boala ce determina scaderea dramatica.

DGAF a dat amenzi de peste 1,3 milioane lei si a inchis 43 firme in piata Obor din capitala pentru neemiterea bonului fiscal

Inspectorii Directiei Generala Antifrauda Fiscala DGAF) au dispus amenzi de peste 1,3 milioane de lei si au inchis 43 de firme in complexul Obor din Capitala, pentru incalcarea obligativitatii emiterii.

Romania are al doilea cel mai redus cost din regiune pentru infiintarea unui SRL

Romania se afla pe locul al doilea in regiune in ceea ce prive and ste costurile pentru infiin and tarea unei societa and ti cu raspundere limitata SRL), ca aport la capitalul social, respectiv 45 de euro, potrivit unui studiu realizat de Accace, transmite un comunicat remis redactiei.

Grupul francez Accor cumpara 97 de hoteluri din Europa pentru 900 milioane de euro

Accor, cel mai mare grup hotelier european, a anuntat marti ca a ajuns la un acord pentru preluarea a 97 hoteluri 12. 878 de camere) pe care le opereaza deja in Europa pentru aproximativ 900 milioane de euro, transmite Reuters.

Radu Stroe: Am fost exclus din PNL pentru ca am dorit mentinerea USL, pastrarea PNL la guvernare

Radu Stroe a anuntat luni, dupa delegatia permanenta a PNL, ca a fost exclus din partid, precizand ca motviatia acestei decizii a fost faptul ca el a dorit ca partidul sa ramana in USL si la guvernare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )