Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ordonanta privind migratia alesilor locali a fost respinsa de Camera Deputatilor. Ponta: Se va discuta la Senat (VIDEO)

B1 B1,
Ordonanta privind migratia alesilor locali a fost respinsa de Camera Deputatilor. Ponta: Se va discuta la Senat (VIDEO)

Ordonanta de urgenta privind migratia alesilor lolcai a fost respinsa, miercuri, de Camera Deputatilor, relateazaB1 TV. A fost respinsa cu 195 voturi pentru, 109 impotriva si 21. continuă pe B1

Klaus Iohannis, audiat la DNA in dosarul privind ordonanta referitoare la migratia alesilor locali

Presedintele Partidului National Liberal, Klaus Iohannis, s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care a fost inceputa urmarirea penala in rem, in urma plangerii sale, formulata pe numele vicepremierului Liviu Dragnea, pentru initierea ordonantei de urgenta privind migratia alesilor locali.

OUG 55 privind migratia alesilor locali nu a trecut la vot in plenul Camerei Deputatilor

Ordonanta de urgenta 55/2014 care permite migratia politica a alesilor locali nu a trecut la vot in plenul Camerei Deputatilor, transmit surse din presa.

UPDATE VIDEO Ordonanta privind migratia primarilor nu a trecut de votul din Camera Deputatilor. Victor Ponta: Nu inteleg de ce in Parlament spun ca sunt contra, iar in teritoriu folosesc legea

Ordonanta de urgenta 55/2014 care permite migratia politica a alesilor locali nu a trecut la vot in plenul Camerei Deputatilor, informeaza Mediafax. Deputatii UDMR s-au abtinut de la vot. Nu inteleg de ce in Parlament spun ca sunt contra, iar in teritoriu folosesc legea, a comentat Victor Ponta, care a participat la vot.

Deputatii din comisiile juridice dezbat astazi ordonanta care permite migratia alesilor locali la alt partid fara sa-si piarda functia

Deputatii din comisiile juridice si pentru administratie se reunesc astazi pentru a lua in dezbatere ordonanta care permite migratia alesilor locali la alt partid fara sa-si piarda functia. Acestia vor.

Ordonanta care permite migratia alesilor locali, respinsa in Camera Deputatilor

Ordonanta de urgenta 55/2014 care permite migratia politica a alesilor locali nu a trecut la vot in plenul Camerei Deputatilor. Asta dupa ce comisiile juridica si de administratie au aprobat ieri ordonanta.

VIDEO Klaus Iohannis, la sediul DNA pentru a isi sustine plangerea depusa impotriva ordonantei privind migratia alesilor locali

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Iohannis nu a facut nicio declaratie la intrare in sediul DNA. Klaus Iohannis a declarat, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie, ca si-a sustinut plangerea in legatura cu ordonanta privind migratia alesilor locali si ca, astfel, a fost indeplinita procedura. Mi-am sustinut plangerea, am reiterat motivele acestei plangeri si, astfel, a fost indeplinita procedura, a explicat Klaus Iohannis.

Iohannis, despre ordonanta privind migratia primarilor: Nimic nu este pierdut. Lucrurile se pot indrepta daca se doreste

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, declara ca faptul ca OUG 55 care permite migratia alesilor locali nu a intrunit numarul necesar de voturi in Camera Deputatilor arata ca nimic nu e pierdut si ca.

Iohannis, despre decizia CC privind ordonanta legata de alegerile prezidentiale: Sesizarea noastra a fost respinsa pe forma, nu pe fond

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, ca sesizarea liberalilor privind neconstitutionalitatea OUG 45 privind alegerile prezidentiale a fost respinsa pe forma, iar speta in cauza nu s-ar.

Ordonanta traseismului, respinsa de Camera Deputatilor, dar primarii raman cu mandatul. UDMR a lipsit de la vot

Ordonanta de urgenta 55/2014, care permite migratia politica a alesilor locali fara ca acestia sa-si piarda mandatul, nu a trecut la vot in plenul Camerei Deputatilor, pentru ca nu s-a intrunit numarul necesar de voturi favorabile pentru a fi adoptata. Camera Deputatilor a fost prima camera sesizata, Senatul avand ultimul cuvant. Pana ca ordonanta sa fie respinsa prin lege, isi face in continuare efectele.

DNA: Klaus Iohannis, audiat in legatura cu ordonanta primarilor traseisti

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a ajuns astazi la sediul DNA, pentru a-si sustine plangerea pe care a depus-o impotriva vicepremerului Liviu Dragnea, in legatura cu ordonanta de urgenta ce permite migratia alesilor locali la alt partid, fara pierderea functiei in municipalitate, scriu surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )